GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 28. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVANBIKBLIZANCI
Kao da vreme ne postoji za vas, provodite dan u dokolici, zabavljate se i lepo je i vama i vašoj okolini. Ovnovi, danas otvoreno pokazuju osećanja. Lavovi su osobe na koje se možete u potpunosti osloniti. Pošto ste inspirisani raznim stvarima, pravi je momenat za umetnički razvoj. Jedan poziv bilo bi dobro da izbegnete.Idealan dan za putovanja, ako ste planirali da odete negde. Ako ne, pred vama je izuzetno uspešan poslovni dan. Ukoliko ne iskoristite priliku ne očajavajte, već razmislite zbog čega se to dogodilo? Nezadovoljni ste razvojem emotivne situacije. Strpite se. Moguće je da doživite nešto lepo u ljubavi, što bi bilo ostvarenje davnašnjih želja.Niste u formi: lako se ljutite, nervozni ste, ali za to su krive zvezde. Razmenjujete ideje sa osobama ženskog pola. Ukazuje se odlična prilika za putovanje, a pošto ste materijalistički orijentisani, kalkulišete kako da iz te situacije profitirate. Uspećete, ne sekirajte se. Nervira vas i porodica, pa ćete otkazati jedan večernji sastanak.

 

RAKLAVDEVICA
Zvezde su vam naklonjene, a i danas ćete imati šanse za mnogo toga i na poslu i u ljubavi. Bićete u situaciji da se zbog nekoga ili nečega kolebate. Treba se opredeliti za jednu varijantu i samim tim nešto izgubiti. Pošto ste "ziceraš", voleli biste da u potpunosti uspete, što je nemoguće. Izađite u prirodu, činiće vam dobro.Dobro razmislite pre nego što kupite nešto od odeće jer biste danas mogli da pogrešite i potrošite novac uludo. U fazi ste planova koji su suviše lepi da bi bili realni. Ne zanosite se, već pokušajte da nezadovoljstvo trenutnim stanjem popravite na pravi način, pošto vam nedostatak snage i malaksalost zadaje muke.Zvezde vam obećavaju prilično miran i lep dan. Ali, prikočite u druženju, previše provodite vremena sa beskorisnim ljudima. Očigledni su kiksevi na poslovnom planu, usled pogrešne procene, ali je zato idealan trenutak za bavljenje umetnošću. Ukoliko vam ono na materijalnom planu zadaje muke preusmerite na duhovni i uspećete.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Zvezde utiču na vaše ponašanje, tako da ste danas nestrpljivi, imate osećaj da trošite svoje dragoceno vreme na nevažne stvari. Pošto je period pred vama povoljan za posao, a loš za ljubav, shodno tome se i ponašajte. Vredno radite, izbegavajte rasprave i uspećete. Bićete zadovoljni postignutim rezultatima, a možda će se u međuvremenu i partner opametiti.Ako imate neki tajanstveni san, ovo je dan kada biste mogli da ga ostvarite, da sa teorije pređete na praksu. Toliko toga treba obaviti, tako da nemate vremena da se opterećujete nevažnim stvarima. Pošto obaveze ne mogu da čekaju, a mudrovanje nad sopstvenom sudbinom može, funkcionišite u tom stilu. Za sve to ćete imati podršku dragog prijatelja.Ne dajte se jer kao da neko želi da minira vaše vedro raspoloženje. Uspešna timska saradnja, usklađenost sa samim sobom, pa i sa drugima - sve u svemu prijatan i plodan dan. Pošto vas sreća prati i u ljubavi, ne opterećujte se nevažnim stvarima, već pokušajte da se opustite i uživate. Ostavite za sobom melanholična razmišljanja i prisećanja.

 

JARACVODOLIJARIBE
Dan će biti sjajan, zahvaljujući zvezdama, ali i vašoj dobroj organizaciji. Prožeti idealizmom i optimizmom, krećete u akciju. Od izvesne situacije puno očekujete. Pre svega očekujete promenu u svakodnevnom životu jer vam je dosadilo to što se stvari odvijaju sporo i monotono. Mnogi će vas pohvaliti i uzdizati u visine.Ako mislite da provedete miran i lep dan, budite na raspolaganju partneru. Ako radite, često ga zovite telefonom i recite nešto nežno. Pošto ste ostvarili finansijski dobitak, poželjno je zaustaviti se. Suviše ste okrenuti materijalnoj strani života, uživanjima u ljubavi, hrani i piću, pa ste zaboravili na duhovnu komponentu.Vaša ambicija da sve bude savršeno izazvaće otpor kod vaših saradnika i ukućana. Većina pripadnika znaka biće u situaciji da mnogo priča, a malo radi. Niste krivi vi, već okolnosti u kojima se nalazite. Kad je već tako, onda bar nastojte da budete objektivni, ne precenjujte sebe. Dobro pazite da ne učinite nešto će biti van vašeg ponašanja sa stilom.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za ponedeljak
Oštećenje očnog živca
Buka je štetna za srce
Lečenje astme u rudnicima soli
Akupunktura leči ženske bolesti
Dojenjem protiv dijabetesa
 


     


FastCounter by LinkExchange