GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 24. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Kabinet ministra odbrane još čeka na rekonstrukciju

Labusova balerina igra kod Stankovića

Umesto Milane Rakić i Ace Dimitrijevića dolaze Milica Koturović i general Svetko Kovač. Najozbiljniji kandidat za jednog od pomoćnika i dalje Snežana Marković. Crnogorci brane svoje admirale

BEOGRAD - Sednica Saveta ministara SCG, koju je ministar odbrane Zoran Stanković najavio za juče, a na kojoj je trebalo da budu izabrani najbliži Stankovićevi saradnici, ponovo nije održana. Kako je Glasu ..

alt= kompletan tekst...


Anonimne pretnje Maji Kovačević-Tomić, portparolu Specijalnog suda

Neće te spasti ni 10 "gorila"

Nepoznati muškarac u crnoj "kordobi" bez tablica čekao sudiju ispred zgrade, a njenom pratiocu poručio: "Majmune, ni deset takvih kao ti neće joj pomoći!"

BEOGRAD - Sudije Specijalnog suda za organizovani kriminal ponovo su na meti nepoznatih napadača. Kako Glas saznaje iz dobro obaveštenih izvora, ovoga puta meta njihovog interesovanja bila je sudija ..

alt= kompletan tekst...


Brionski transkripti, genocid koji je Evropa nemo gledala


Admiral Davor Domazet otkrio šta je Hrvate najviše žuljalo uoči "Oluje"

Strah od napada na Zagreb

Domazet: "Ukupne snage Srba na ovom području su sledeće: 7. korpus uz sva ta pregrupisavanja, ima 7.000 ljudi, 15. korpus Lika ne više od 6.000, a Kordun sa pojačanjima 4.500 i Banija ima 5.000.

Nakon što je Franjo Tuđman 31. jula 1995. u svom omiljenom letovalištu Brioni okupio generale i objasnio im kako je došao čas da "udare na Srbe tako da nestanu", ali da za to moraju da nađu političko ..

alt= kompletan tekst...


Policija "poljubila vrata" tražeći optužene za ubistvo Boška Buhe

Poternica za Makom, Karlosom i Maljkovićem

BEOGRAD - Krivično veće Specijalnog suda prihvatilo je juče predlog zamenika specijalnog tužioca i odredilo pritvor Željku Maksimoviću Maki, Nikoli Maljkoviću i Vladimiru Jakšiću Karlosu, optuženim ..

alt= kompletan tekst...


Čeka se još osam vozova

BEOGRAD/ZRENJANIN - Krševi od vozova iz Švedske koje je nabavilo JP "Železnice Srbije", i koje je Glas fotografisao na železničkoj stanici u Zrenjaninu, izazvao je veliko interesovanje javnosti. Glasu se tokom jučerašnjeg dana javio veliki broj ljudi koji radi u ovom javnom preduzeću. Oni su bili iznenađeni ..

alt= kompletan tekst...


Nestalo više od 10 miliona evra od prodaje preduzeća po Srbiji

Šta zna Dinkić šta su milioni!

Kako je izjavio Mlađan Dinkić, ministar finansija, u Fondu za restituciju 2004. godine bilo 42 miliona evra, a izveštaj Evropske komisije za SCG pokazao da u Fondu ima isto novca iako je, u međuvremenu, samo do marta ove godine, prema zvaničnim podacima, prodato još 375 preduzeća.

BEOGRAD - Gde su nestali milioni evra iz Fonda za restituciju u Srbiji!? Da li ih je država negde preusmerila, nezakonito ili nenamenski potrošila, krpila njime budžetske rupe!? Jedna od mogućnosti ..

alt= kompletan tekst...