GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 22. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Direktor "Železnica Srbije" Milanko Šarančić tužio novinara Glasa Milana Lađevića

Lokomotive stigle u sud

- Ministar Velimir Ilić bahatošću i primitivizmom otvoreno brani stranačkog kolegu Milanka Šarančića
- I pored očiglednog kršenja Zakona u Javnom preduzeću "Železnice Srbije", odgovornih i dalje nema

Direktor "Železnica Srbije" Milanko Šarančić podneo je privatnu krivičnu tužbu protiv novinara Glasa Milana Lađevića zbog pisanja o nezakonitim i sumnjivim kupovinama lokomotiva i vozova ukupne ..

alt= kompletan tekst...


Maraš iseljava srpske policajce

BEOGRAD - Dok više desetina bivših radnika savezne administracije, sada radnika MUP-a Srbije, strepi da će ovih dana biti iseljeni iz stanova koji su vlasništvo bivše vlade SRJ, da bi umesto njih bili useljeni crnogorski kadrovi zaposleni u administraciji SCG, Vojislav Koštunica, Boris Tadić i ministar policije Dragan ..

alt= kompletan tekst...


Izuzev naselja na istoku zemlje, sneg juče padao u gotovo svim krajevima

Zavejano pola Srbije

Na Kopaoniku izmereno minus 12, a zbog jakog vetra koji je pravio nanose snega i do visine pola metra bilo je zabranjeno kretanje vozila sa prikolicom. Meteorolozi za danas najavljuju još hladnije vreme, od četvrtka otopljenje

BEOGRAD - Izuzev naselja u istočnoj Srbiji, sneg je juče padao u gotovo svim krajevima Srbije, a na Kopaoniku je čak bilo zabranjeno kretanje vozila sa prikolicom zbog jakog vetra koji je pravio nanose snega ..

alt= kompletan tekst...


Mogući slabiji zemljotresi narednih dana

BEOGRAD - Zemljotres jačine pet stepeni Merkalijeve skale koji je preksinoć pogodio tri opštine Topličkog okruga, kao i opštine Brus i Aleksandrovac, pored uznemirenja građana, nije prouzrokovao veća oštećenja na objektima. Epicentar zemljotresa jačine 3,9 stepeni Rihterove skale, odnosno pet stepeni Merkalijeve ..

alt= kompletan tekst...


Kako banke sankcionišu neuredno vraćanje potrošačkih kredita

Od novčanih kazni do crnog rejtinga

Opomena za kašnjenje uplate rate staje oko 200 dinara, zatezna kamata je preko dva odsto i usklađuje se sa cenama na malo

BEOGRAD - Bankari su u poslednjih nekoliko meseci zatrpali građane ponudama za potrošačke kredite, pa se instant pozajmica može dobiti bez žiranta, depozita i učešća. Dovoljno je samo ući u banku sa ličnom ..

alt= kompletan tekst...