GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 22. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVANBIKBLIZANCI
Zanemarujete ljubav jer vam druge aktivnosti odvlače pažnju. Harmoniju sa sobom i sa drugima postići ćete koristeći razne meditativne tehnike. Još ako ste galantni i spremni da oprostite - biće sjajno. Ispravno prosuđujete i donosite idealnu odluku u pravom trenutku. Situacija zahteva prilagođavanje, pa se ponašate shodno tome. Nemate kud.Odličan period za Bikove koji rade u oblasti sudstva. Sa lakoćom potpisujete ugovore, pregovarate i bavite se raznim finansijskim transakcijama. Mogući su zdravstveni problemi vezani za krvni pritisak. Glavobolja je jedan od simptoma. Stanje se odražava i na rad bubrega. Kao što vidite, sve je povezano.Veza u kojoj ste karmičke je prirode, bilo da ste zadovoljni izborom ili ne. Vage se najviše uklapaju u vaša pravila igre. Izbegavajte sukob sa zakonom. Neka narednih dana bude pojačan oprez. Preplavljeni plimom osećanja, živite negde između sna i jave.

 

RAKLAVDEVICA
Rakove očekuje mnoštvo lepih događaja, a sve zavisi od uzrasta i interesovanja. Ukoliko se poslovi ne odvijaju željenim tempom, ne nervirajte se. Poželjno je ne "brkati lončiće" i izbegavati pojačane emotivne reakcije na radnom mestu. Nervoza može uticati na zdravlje, ali se prvenstveno ispoljava u vidu pojačanog uzimanja hrane.Puno neizvesnosti i zebnje vezane za ljubav i emotivni segment života čine vas preosetljivim. Gajite tajne nade vezane za jedan susret. Ne budite preosetljivi. Ne vređajte se zbog svake sitnice. Udarci sa strane, vezani pre svega za komunikaciju sa okolinom, utiču na to da pogrešno prosuđujete.Situacija zahteva da se pod hitno promenite ako želite da izbegnete neugodnosti. Budite mudri, uočite sopstvene greške kako biste bolje funkcionisali. Konfuzni ste, što se odražava na poslove. Ili idite na bolovanje, ili ostavite probleme kod kuće jer kolegama počinjete da idete na živce. Da li ste nedavno stali na vagu?

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Bolovi u stomaku samo su rezultat pogrešne ishrane i nerviranja. Izvesnu situaciju ne možete da "svarite". Bolest je bekstvo od suočavanja sa problemom. Ne baš sjajni odnosi sa partnerom utiču na to da razmišljate o svom stepenu odgovornosti. Kad biste još uspeli da budete objektivniji, bilo bi sjajno.Teška vremena prolaznog su karaktera. Morate se pomiriti sa činjenicom da je problem lakši nego što mislite. Strpljivo podnosite žrtve jer vidite klice budućeg blagostanja. U fazi ste uspostavljanja moći i statusa. Idealan period da se bacite na ovaj segment života. Poželjno je privesti poslove kraju i sačekati ubiranje plodova, koji neće izostati.Problemi sa kostima posledica su preloma ili kostobolje. Reč je o hroničnim bolestima kože ili o reumatizmu. Do te mere ste napravili oko sebe zid da niko ne može ni da vam se približi. Možda će Jarcu poći za rukom da dođe do vašeg srca. Ne budite pohlepni kad je novac u pitanju. Pokušajte da ublažite potrošačke apetite i budete skromniji.

 

JARACVODOLIJARIBE
Kroz kriznu situaciju sazrevate, postajete stabilni. U fazi ste duhovnog rasta, koji nije baš lagodan, ali po pravilu donosi dobre rezultate. Očekuje vas uspešna radna sedmica. Pošto će biti povremenih uspona i padova, savetuje se strpljenje. Neki problemi rešavaju se na volšeban način.Učestale glavobolje vezane su za promenljiv krvni pritisak. Neke pripadnike znaka očekuje povreda glave usled nepažnje. Emotivno zadovoljstvo i puno razumevanja pruža vam jedan Ovan. Požar strasti trenutno je na pomolu. Za svaki slučaj, budite oprezni. Učite se strpljenju i ne odustajte.Ako primetite da se ništa ne dešava onako kako ste isplanirali, ne nervirajte se, jer nerviranje utiče na lepotu. Bacate se na mukotrpan rad, sve zarad ostvarivanja ličnih ambicija i materijalne sigurnosti. Svesni sopstvenih potreba, grabite ka cilju. Izbegavajte nezakonita sredstva zbog mogućih posledica.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Najbolja kič predstava na svetu
Usko da puca
Ogrnite se
Modesti Blejz sigurno nije apa-drapa
Rober maneken kod nas
 


     


FastCounter by LinkExchange