GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 22. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Studenti u domovima do 3. decembra

Preliminarna rang-lista studenata koji su konkurisali za neko od mesta u studentskim domovima je gotova, a mesta predviđena za raspodelu i upute za useljenje studenata, studentske službe fakulteta i viših škola preuzeće sutra. Raspodela mesta održaće se 27. novembra na fakultetima i višim školama.

Svi oni koji, nakon raspodele, žele da zamene mesta između domova istih kategorija ili hoće da podnesu molbu za zamenu mesta različitih kategorija, moraju se prijaviti 30. novembra u studentskom domu "Karaburma" od 8.30 do 17 sati.

Studenti imaju obavezu da sa sobom ponesu indeks, ličnu kartu, uput za useljenje i važeću čip karticu. Svaki student, učesnik u zameni, kupuje obrazac zahteva za zamenu na licu mesta. Za obrazac za zamenu mesta u okviru doma potrebno je izdvojiti 50 dinara, dok obrazac za zamenu između domova košta 150 dinara. Rok za useljenje studenata je 3. decembar do 15 sati.
Raspodela mesta u Studentskom domu "Mika Mitrović", iako zakazana za 14. novembar, obaviće se danas u ovom domu od 11 sati, a rok za useljenje je 26. novembar.

Ove godine mesto u domovima dobiće 9.558 studenata, a najviše mesta biće u domu "Studentski grad" oko 4.400 mesta. Cene smeštaja ostale su iste, od 695 dinara u domu "Patris Lumumba" do 1.178 dinara koliko košta smeštaj u domovima "Studentski grad" i "Kralj Aleksandar".

I. Z.


vesti po rubrikama

^Beograd

Direktor "brljao", ministar aminovao
Kiosk zatvorio ulaz u dvorište
Sneg se samo malo našalio
Pozvana i inspekcija
Grejanje stanova normalno, ali povećan broj reklamacija
Za "Vodovod" nema zime
Hiljadu prijava za rad u "Telekomu"
Gradonačelnik Nenad Bogdanović posetio Japan
Studenti u domovima do 3. decembra
Gradske vesti: Skočio sa četvrtog sprata
 


     


FastCounter by LinkExchange