GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 22. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Hiljadu prijava za rad u "Telekomu"

Jedan od najvećih ponuđača na sajmu zapošljavanja, koji je održan prošle nedelje, preduzeće "Telekom Srbija", pored poslova elektroinženjera i pravnika ponudio je i radna mesta operatera za kol centar 988, a prijave za posao je predalo više od hiljadu zainteresovanih.

- Svi kandidati su zavedeni u "Telekomovoj" bazi podataka, a biće kontaktirani tokom cele sledeće godine u skladu sa planom potreba za 2006. godinu - kažu u ovom preduzeću i dodaju da pre svega imaju potrebu za diplomiranim inženjerima sa ETF-a, sa smerova komunikacije i računarske tehnike i FON-a sa smera informacioni sistemi. Pravo kandidature imali su mladi stručnjaci bez iskustva, kao i oni koji imaju specifično radno iskustvo bez obzira na godine starosti.

- Svoju biografiju nam je, između ostalih, predalo 39 elektroinženjera, 44 inženjera sa FON-a i 57 diplomiranih pravnika. Za poslove operatera u telefonskom servisu 988 prijavilo se više od 200 kandidata - kažu u "Telekomu".
Služba za razvoj i Direkcija za ljudske resurse odabraće širi izbor kandidata na osnovu stručnog znanja, sposobnosti, osobine ličnosti, motivacije, a za neke poslove važno je i specifično radno iskustvo. Za buduće operatere važne su godine starosti jer se ovo radno mesto popunjava angažovanjem kandidata preko omladinske zadruge.

D. M.


vesti po rubrikama

^Beograd

Direktor "brljao", ministar aminovao
Kiosk zatvorio ulaz u dvorište
Sneg se samo malo našalio
Pozvana i inspekcija
Grejanje stanova normalno, ali povećan broj reklamacija
Za "Vodovod" nema zime
Hiljadu prijava za rad u "Telekomu"
Gradonačelnik Nenad Bogdanović posetio Japan
Studenti u domovima do 3. decembra
Gradske vesti: Skočio sa četvrtog sprata
 


     


FastCounter by LinkExchange