GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 22. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Grejanje stanova normalno,

ali povećan broj reklamacija

Niske temperature, kao i sneg koji je juče i prekjuče padao u gradu, uplašio je brojne sugrađane da će se smrzavati, ne samo napolju, već i u vlastitim domovima. Međutim, iz "Beogradskih elektrana" poručuju da nema razloga za strah.

- Snabdevanje Beograđana grejanjem je normalno i svi naši objekti i toplotni izvori ispravni su i u funkciji - kaže Stevan Stevanović, glavni dispečer JKP "Beogradske elektrane". - Problem bi mogao da nastane ako se sneg bude pojačao i otežao doturanje goriva do elektrana, ali i tada bi u saradnji sa ekipama "Beograd-puta" problem brzo bio rešen.

Iako je snabdevanje grejanjem stabilno, u ovom preduzeću kažu da je registrovan povećan broj reklamacija građana na grejanje.
- Tokom jučerašnjeg dana i vikenda registrovan je povećan broj reklamacija građana na grejanje. Međutim, građani koji su se žalili, tvrdili su da imaju grejanje, ali da je temperatura u stanovima niska. Naše dežurne ekipe, koje izlaze na teren, utvrdile su da je temperatura u tim stanovima bila u okviru propisane, oko 21 stepen, koliko smo mi u obavezi i da grejemo - dodaje Stevanović.

Na početku grejne sezone JKP "Beogradske elektrane" obezbedile su 330 ekipa zaduženih za otklanjanje kvarova koje građani prijavljuju dispečerskom centru ovog preduzeća. Angažovano je i 15 dodatnih spoljnih firmi kako bi se kvarovi otklonili u što kraćem roku. Prema dosadašnjem iskustvu, reklamacije su se u najvećem broju slučajeva odnosile na curenje vode iz radijatora, ali i na hladnoću pojedinačnih grejnih tela.

I. Z.


vesti po rubrikama

^Beograd

Direktor "brljao", ministar aminovao
Kiosk zatvorio ulaz u dvorište
Sneg se samo malo našalio
Pozvana i inspekcija
Grejanje stanova normalno, ali povećan broj reklamacija
Za "Vodovod" nema zime
Hiljadu prijava za rad u "Telekomu"
Gradonačelnik Nenad Bogdanović posetio Japan
Studenti u domovima do 3. decembra
Gradske vesti: Skočio sa četvrtog sprata
 


     


FastCounter by LinkExchange