GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 22. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Ne nazire se rešenje spora oko nadgradnje zgrada

Pozvana i inspekcija

Stanari zgrade u Ulici deset avijatičara 169-177 podneli su juče zahtev inspekciji rada na Novom Beogradu u nadi da će njeni inspektori zaustaviti, kako tvrde, bespravnu nadgradnju na krovu njihove zgrade. Iz istog razloga su uputili zahteve i ekološkoj, vatrogasnoj, komunalnoj i opštinskoj građevinskoj inspekciji.

- Inspektor Veroljub Simić iz inspekcije za protivpožarnu zaštitu juče je, nakon uviđaja, obećao da će nam omogućiti izlaz na krov jer u našoj zgradi ne postoji drugi protivpožarni put - kaže predsednik skupštine stanara Mirko Kalezić.

Obezbeđenje firme "Koni konsalting" i "Prima stan", koje finansiraju nadgradnju je, prema Kalezićevim rečima, zatvorilo vrata krova i fizički sprečava stanare da izađu na vrh zgrade.
- Podneli smo zahtev inspekciji rada jer sumnjamo da je firma koja izvodi radove "Siti AGN" zaposlila nekvalifikovane nadničare Rumune - kaže Kalezić i dodaje da očekuje izlazak i opštinske građevinske inspekcije. - Inspektori republičke građevinske inspekcije prilikom uviđaja uopšte nisu pogledali objekat. Sada čekamo izlazak opštinskih inspektora koji treba da izdaju ili uskrate izvođačima dozvolu za otvaranje gradilišta.

D. M.


vesti po rubrikama

^Beograd

Direktor "brljao", ministar aminovao
Kiosk zatvorio ulaz u dvorište
Sneg se samo malo našalio
Pozvana i inspekcija
Grejanje stanova normalno, ali povećan broj reklamacija
Za "Vodovod" nema zime
Hiljadu prijava za rad u "Telekomu"
Gradonačelnik Nenad Bogdanović posetio Japan
Studenti u domovima do 3. decembra
Gradske vesti: Skočio sa četvrtog sprata
 


     


FastCounter by LinkExchange