GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 18. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


"Mušterija" nožem izbola taksistu

Zorana Popovića (37), taksistu "Maksis taksija", za sada nepoznati razbojnik ubo je nožem u vrat juče oko 17 časova, u Palisadskoj ulici u naselju Bele Vode.
Taksista je na Vidikovcu u tamnoplavi "audi" (BG 458 - 308), primio mladića koji je zatražio da ga preveze do Žarkova. Mladić je bio visine oko 180 centimetara, starosti oko 22 godine, duge crne kose. Na sebi je imao crnu rolku i teksas jaknu.

- Seo je na zadnje sedište i to baš na sredinu, što mi je odmah bilo sumnjivo. Odjednom je izvadio nož i tražio mi pare, rekao sam da mi je ovo prva vožnja danas, pa da mi uzme radio ili taksimetar - priča Popović.
Dok je "pregovarao" sa napadačem taksista ga je iznenada uhvatio za ruku, ali je razbojnik ipak uspeo da ga ubode u vrat. Potom je pobegao i nestao u obližnjem parku.

Taksisti je ukazana pomoć na licu mesta. Na vratu ima četiri kopče, i srećom, nije povređena arterija. Ispod "audija" ostala je velika lokva krvi. Policija je na lice mesta dovela i pse, ali do zaključenja ovog broja napadač još nije uhapšen.

Taksista je posle ukazane pomoći u Urgentnom centru pušten kući, a njegove kolege su se okupile na mestu događaja. Taksisti su se razišli pošto ni oni nisu uspeli da pronađu napadača.

D.M.S.


vesti po rubrikama

^Beograd

Ko je krivac, a ko je lažov
Tukli se zajedno, a svedoče različito
Svoj dug naplatili od "Gradske čistoće"
Visoke kazne za nemarne ugostitelje
Konačno će biti mesta za Vuksanovićeve računare
"Mušterija" nožem izbola taksistu
Izložba Dušice Pejić
Novi "Maksi" u Sarajevskoj
Vlada Japana za SKC
Propalo iseljenje Roma
Gradske vesti: Dečaka tukli pištoljem
 


     


FastCounter by LinkExchange