GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 17. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Guverner Radovan Jelašić za drastične mere u obuzdavanju inflacije

Dinkić u klin, Jelašić u ploču

Dok guverner vapi za strukturnim reformama i po cenu nižeg privrednog rasta, ministar finansija tvrdi da će ključnu ulogu u obuzdavanju inflacije i dalje imati NBS sa monetarnim merama

BEOGRAD - Guverner Radovan Jelašić izjavio je juče u Frankfurtu da je neophodno ubrzanje strukturnih reformi i preduzimanje drastičnih mera protiv inflacije. Jelašić je, predstavljajući rezultate reformi u Srbiji ..

alt= kompletan tekst...


Iz straha od raspada, posvađani vrh G17 ne sme na Glavni odbor

Labus na ledu

Loša stranačka strategija dovela dotle da ugledni članovi prelaze kod Bogoljuba Karića, a rejting im pao na svega dva odsto

BEOGRAD - Stranka G17 plus je u totalnom haosu. Rukovodstvo se ne usuđuje da zakaže sednicu Glavnog odbora, na kojoj raskol sigurno ne bi mogao da se sakrije, tvrdi izvor Glasa iz ove stranke. On dodaje da mnogi ..

alt= kompletan tekst...


Policija bi morala što hitnije da istraži falsifikat

Lažni račun za TV pretplatu

BEOGRAD - Da svako pitanje koje u Srbiji izaziva veliku pažnju građana može biti politizovano, pogodno za manipulaciju, zaglupljivanje i proizvodnju afera, pa čak i povod da se u te svrhe čine krivična dela, dokaz je i fantomski račun za TV pretplatu koji je stigao u jednu beogradsku firmu. Iako je zvanično odlučeno ..

alt= kompletan tekst...


Svetske meteorološke organizacije procenjuju da će ova zima biti hladnija i duža nego obično

Temperatura već danas 10 stepeni niža

BEOGRAD - Budući da su meteorolozi za danas već najavili pad temperatura za desetak stepeni, a za vikend čak i sneg, prognoze stranih meteoroloških centara o tome kako će ova zima biti hladnija, ali i duža, mogle ..

alt= kompletan tekst...


Policija otkrila prodaju J. I. (14), roditelji poriču trgovinu

Kupili devojčicu za tri hiljade evra

Otac Avdula Iljazović tvrdi da je posredstvom rođaka hteo ćerku da pošalje kod ženine sestre u Holandiju, da se tamo školuje, zaposli i živi

KRUŠEVAC - Kruševačka policija podnela je Okružnom tužilaštvu krivične prijave protiv četiri osobe osumnjičene za trgovinu ljudima. Prijava je 15. novembra podneta protiv Kena Beljuljija i Dragana Marinkovića ..

alt= kompletan tekst...


Reporter Glasa na Sajmu nameštaja proverio šta prosečan Srbin sigurno neće kupiti

Dijamantski frižider od kristala

Jao, vidi dijamantski frižider! - iznenađeni su posetioci. Nisu dijamanti, doduše, već kristali. Neko se setio pa na vrata frižidera, u saradnji sa firmom "Svarovski", ugradio 5.000 kristala!

Taman kad pomislite da su Leskovčani napravili bum u proizvodnji nameštaja, pa ugledate petoricu kako su zinuli u leskovački štand "Mita" na ovogodišnjem ..

alt= kompletan tekst...