GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 16. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Anketom izabrana najgluplja imena dece slavnih

Zapine ideje najbizarnije

Kada ste poznati, pa još imate i puno para, "običan svet' vam sve oprašta, pa čak i pravo da krstite svoju decu imenom koje vam se ćefne. Običan svet vam oprašta, ali nismo baš sigurni da su deca slavnih spremna da oproste preteranu lucidnost, mnogi bi rekli i glupost svojih roditelja. A pogotovo ne Mun Junit, kći pokojnog američkog rokera Frenka Zape, koja je osvojila prvo mesto na top-listi najbizarnijih imena dece slavnih. U anketi, koju je sproveo internet sajt www. getlive. co. uk. učestvovalo je 2.300 ljudi.

Zapin sin Dvizil takođe se našao na listi najbizarnijih, dok je njegovo preostalo dvoje dece, Ahmed Emuka Rodan i Diva Mafin imalo tu sreću da ih izostave.

Drugo mesto na listi zauzela je kći frontmena grupe "Koldplej", Krisa Martina, i holivudske zvezde Gvinet Paltrou koja se zove Apl - Jabuka. Slede Misti Kid, kćerka pevačice grupe "Teksas", zatim sin gitariste grupe "Blur", koga je tatica rešio da imenuje Džeronimo.

Ništa bizarnije nije ime Hevenli Hirani Tajger Lili, kćerke pokojnog pevača Majkla Hačinsa, a samo je čudo verovatno zaslužno što na listi nema klinaca Majkla Džeksona - Princa Majkla i Princa Majkla Drugog.

Među deset najlucidnijih imena našli su se i Dandelion, podmladak Kita Ričardsa iz "Roling Stounsa", Bouvijeva ćerka Zouvi Bouvi i Rufus Tajger, sin Rodžera Tejlora iz grupe "Kvin". Na listi je i sin Bona iz grupe "U2", koji, ako baš i nema najluđe, svakako ima najduže ime - Elaja Bob Patricijus Gugi Kju...

Priredila A. K. Ž.


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

Dvorišta puna horora
Cepa rukav da se rodi slika
Lekovite suze Bogorodičine
Zapine ideje najbizarnije
Beli tartuf 95.000 evra
 
 


     


FastCounter by LinkExchange