GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 16. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Saopštenje GSP-a

Autobus kasnio zbog radova

Posle spontanog protesta građana i blokade saobraćaja, preksinoć na Zelenom vencu, kad autobus na liniji 706 nije došao, saopštenjem se oglasilo i Gradsko saobraćajno preduzeće. U saopštenju GSP-a se kaže da je "do poremećaja u odvijanju saobraćaja prema Batajnici došlo zbog toga što je, zbog radova na nadvožnjaku, veliki broj vozila preusmeren sa novog na stari novosadski put".

Prema saopštenju, radove niko nije najavio GSP-u, pa je "gradski prevoznik angažovao svoje saobraćajne referente da dežuraju u Batajnici i pomognu u savladavanju nastalih problema na terenu". Iz GSP-a kažu da je do poremećaja došlo zbog toga što nije bilo alternativnog pravca kojim bi se autobusi mogli kretati, pa je zbog preusmeravanja saobraćaja nastala gužva na starom novosadskom putu. GSP navodi i da je u vreme početka protesta na liniji 73 bilo 9 autobusa gradskog i 14 autobusa privatnih prevoznika, a na liniji 706 pet gradskih i 8 privatnih autobusa.

Otpravnička služba gradskog prevoznika raspolaže sa podacima da u sporno vreme nije bilo polazaka autobusa 706 oko 20 minuta. Zbog protesta građana i blokade saobraćaja, došlo je do prekida saobraćaja na linijama 15, 52, 53, 56, 60, 67, 68, 71, 72, 75, 84, 704, 706 i 707, navodi se u saopštenju GSP-a.

N. Č.


vesti po rubrikama

^Beograd

Policija pisala prijavu nokautiranom starcu
Pšenica raste iz poda škole
"Zmaj" bez vatre
Stanovi i bolje obrazovanje
Kašalj je uvek znak bolesti!
Manje respiratornih infekcija
Saopštenje GSP-a
Ispravna samo dva izvora
Gradske vesti: Novi "Maksi" u sarajevskoj
 


     


FastCounter by LinkExchange