GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 15. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Jastukom ugušio staricu, pa je zapalio

BOLJEVAC - Toplica Dragutinović (24) iz Podgorca uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je 10. novembra ubio Nataliju Vasiljević (73) iz sela Podgorac. Kako se navodi u saopštenju policije, Dragutinović je video da su vrata na Natalijinoj kući otključana i kradom ušao u njenu sobu. Neopaženo je došao do kreveta i ugušio je jastukom.

Potom je paleći kartonske kutije zapalio kuću, kako bi prikrio ubistvo. Kuća je bila napravljena od drveta, slame i blata tako da je brzo izgorela. U prvom izveštaju policije je pisalo da je starica umrla usled ugušenja ugljen monoksidom. Kasnije su kod starice na vratu nađeni otisci, na osnovu kojih je identifikovan Dragutinović. Starica je živela sama, dok njene dve ćerke žive u obližnjim selima.

Pretpostavlja se da je Dragutinović počinio zločin zbog novca. Prema podacima policije, Dragutinović nije bio u srodstvu sa staricom. Do sada nije osuđivan i nije registrovan kao narkoman. Istražni sudija Okružnog suda u Zaječaru mu je odredio pritvor do 30 dana.

S. M.


vesti po rubrikama

^hronika

Ko je ubio sudiju?
Za pola godine oteli 2,2 miliona
Mladiće tukli pepeljarom
Jastukom ugušio staricu, pa je zapalio