GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 15. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Huligani pretukli Dragana Beloševića i njegovog druga

Mladiće tukli pepeljarom

ČAČAK - Čačanska policija traga za Vladicom Pušićem (20), Lazarom Kovačevićem (19), Danijelom Jovanovićem (21) i Srđanom Đurakićem (19) iz Čačka, zbog sumnje da su prekjuče pretukli Dragana Beloševića (26) iz sela Rošci i Sinišu Trifunovića (28) iz sela Prijevor kod Čačka. Trifunović je zadržan na odeljenju za ORL čačanske bolnice, dok je Belošević, posle ukazane prve pomoći, prebačen u Urgentni centar u Beogradu.

Incident se dogodio u nedelju, oko 3.30 sati, ispred kafića "Milenijum" i "Ledžend" u Gradskoj rupi. Neki od očevidaca kažu da je povređene momke raznim predmetima, pesnicama i nogama tuklo desetak osoba.

- Prizor je bio stravičan. Bio je opšti metež. Nismo mogli da utvrdimo šta se tačno dešava jer je oko mladića koji su se tukli bila masa posmatrača. Kada su se razišli, na podu je jedan mladić ležao kao mrtav. Bio je potpuno deformisan. Čitavih dvadeset minuta niko nije pozvao hitnu pomoć. To je učinio momak iz susednog kafića. Lekari su bili zaista brzi, došli su za 2 - 3 minuta - pričaju mladići i devojke koji su se u trenutku tuče zatekli u jednom od susednih kafića.

Doktor Slađana Majstorović, sa Odeljenja na kojem je smešten Trifunović, kaže da je on teško povređen i da je trenutno van životne opasnosti. On je lekarima ispričao da je iz kafića izašao da pomogne prijatelju i da su ga tukli svim i svačim, pa i teškom staklenom pepeljarom. Na području opštine Čačak na snazi je Odluka po kojoj su kafići radnim danima otvoreni do ponoći, a tokom vikenda sat duže.

O. Dašić


vesti po rubrikama

^hronika

Ko je ubio sudiju?
Za pola godine oteli 2,2 miliona
Mladiće tukli pepeljarom
Jastukom ugušio staricu, pa je zapalio