GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 14. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

GLAS intervju


Prvoslav Davinić za Glas javnosti govori kako su ga i zbog čega izdali najbliži saradnici

I Koštunica me "pustio niz vodu"

Boris Tadić je sedeo pored mene na sednici VSO kada je dogovoreno da se počne sa realizacijom nabavke satelita. Ne znam kako i general Paskaš tvrdi da se ne seća ničega, jedino ako nije sedeo na ušima ili spavao. Kada dođe vreme progovoriću o mom sukobu sa Mlađanom Dinkićem - kaže bivši ministar odbrane

BEOGRAD - Ne mogu više da slušam kako se sada skoro svi "peru" da ništa nisu znali o satelitu. Zar mislite da bih ja mogao tako nešto da uradim bez saglasnosti Saveta ministara ili VSO? Upravo mi je Vojislav ..

alt= kompletan tekst...


Vladan Batić, lider Demohrišćanske stranke Srbije, poziva ministra finansija

Dinkiću, izađi na megdan ili daj ostavku

BEOGRAD - Ovim putem posle 60 pitanja na koje nisam dobio odgovor zahtevam od ministra Mlađana Dinkića da odgovori bar na nekoliko vezanih za finansiranje njegovog puta u Japan - navodi se u otvorenom pismu ..

alt= kompletan tekst...


Akcija UNICEF-a i ministarstava Srbije "Škola bez nasilja"

Đaci nisu gladijatori

- Projekat je u pilot-fazi i sprovodi se u četiri škole, a od drugog polugodišta učestvovaće još pedeset škola

Prebijanje dečaka u Drugoj ekonomskoj školi u Beogradu i pucanje na učenike koji su vežbali u teretani u Bezdanu, pokazuju da nasilje u našim školama postoji i da vesti o njemu sve češće pune novinske ..

alt= kompletan tekst...


Postupak protiv vladike vranjskog u završnoj fazi, a Srpska pravoslavna crkva sumnja u Pahomijevu krivicu

Ostaje vladika čak i ako ode u zatvor

Ukoliko Pahomije bude osuđen, ovo će biti prvi put u istoriji Srpske pravoslavne crkve da jedan sveštenik bude sankcionisan zbog seksualnog zlostavljanja

NIŠ - Postupak protiv vladike vranjskog Pahomija, optuženom za bludne radnje nad trojicom mladića, ulazi u finiš jer su saslušani svi oštećeni i većina svedoka, zbog čega se očekuje skoro donošenje presude. Ukoliko Pahomije ..

alt= kompletan tekst...


Glas pita Đorđa Mamulu / DSS/: Šta poslanik radi za 2.000 evra mesečno?

Dobro radimo pa smo dobro plaćeni

Poslanici su zakonodavna vlast i za njih ne važe zakoni koji regulišu "klasičan radno-pravni odnos". U njihovom slučaju važi nekoliko pravila, najpre osnovno ustavno načelo po kome sve što nije Ustavom i zakonima zabranjeno, dozvoljeno je

BEOGRAD - U javnosti vlada čvrsto uverenje da su poslanici nezasluženo povlašćena kategorija političara, koja "na mufte" svakog meseca strpa u džep od 1.500-2.000 evra. Prosečan gledalac TV prenosa skupštinskih ..

alt= kompletan tekst...