GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 13. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Kosovskometohijski Albanci uzurpiraju srpsku imovinu na Kosmetu koristeći se i najgnusnijim podvalama

"Kupio" zemlju od mrtvog čoveka

- Pokojni Dragutin, "svesno bez ikakvog pritiska ili mana volje, izjavio" da je od Ljajći Nisetra "primio" 100.000 evra za 1,5 hektara zemlje u Vitomirici kod Peći
- U falsifikovanoj ličnoj karti piše da je "prodavac" Dragutin rođen 1952, a njegov najstariji sin Milan 1936. godine, što znači da je sin od oca stariji punih 16 godina!

BEOGRAD - Dragutin (Tojo) Ivanović iz sela Vitomirica kod Peći, koji je umro pre više od 36 godina, nedavno je za 100.000 evra "prodao" svoju zemlju kosovskometohijskom Albancu Smailju ..

alt= kompletan tekst...


Jožef Kasa, lider Saveza vojvođanskih Mađara, za Glas javnosti

Na ulici se ne rešava problem

Dobro je što ministar Rasim Ljajić kreči zidove sa grafitima, ali neko drugi bi trebalo da prvo otkrije ko piše te grafite. Kako da budemo zadovoljni radom MUP-a kada grupa fašista upadne na visokoškolsku ustanovu, a da policija ne reaguje ili reaguje sa zakašnjenjem

SUBOTICA - Jožef Kasa, lider Saveza vojvođanskih Mađara, u intervjuu za Glas javnosti govori o radu nadležnih organa vlasti Srbije i Crne Gore, položaju Mađara u Vojvodini, poređenju Kosova i Vojvodine i drugim ..

alt= kompletan tekst...


Šta čeka Srbiju posle dramatičnog upozorenja Teodora Merona

Bez Mladića nema kredita, izvoza...

Džejms Lajon: Nema novih sankcija, ali EU i SAD imaju čitav arsenal mogućih pritisaka na SCG

BEOGRAD - Tokom prekjučerašnje posete Beogradu, Teodor Meron, predsednik Haškog tribunala, uputio je našoj zemlji veoma ozbiljnu pretnju, u slučaju nastavka nesaradnje s tim sudom. Kako je preneo Zoran ..

alt= kompletan tekst...


Predsednik Tadić danas u Rusiji na izuzetno važnom zadatku

Konačni plan zavisi od Putina

Srbija privodi kraju posao oko Platforme za Kosmet i sastava tima za pregovore

BEOGRAD - Tražim puno nacionalno i državno jedinstvo u Narodnoj skupštini za poznata načela na kojima se mora rešavati budući status Kosmeta. S takvim jedinstvom, svako očekivanje da Kosmet dobije ..

alt= kompletan tekst...


Probni rad najčešći način za upadanje u "zamke" poslodavaca

Dođeš, rintaš i ne plate ti ništa

Privatnici prime mlade ljude tobože na probu, nakrcaju im poslove i koji nisu u opisu radnog mesta, neko vreme ih izrabljuju i otpuste bez prebijene pare. Kontrolom otkriveno skoro 17.000 neprijavljenih radnika

BEOGRAD - I pored toga što u je Srbiji više od milion ljudi bez posla i polovina mladih nikada nije radila, poslodavci kao da koriste povoljnu situaciju i sami, mimo zakona, biraju kako će, koga i na koliko ..

alt= kompletan tekst...


Zagrebački Večernji list pronašao dvojicu osumnjičenih Hrvata

Đinđića "ubili" dirigent i preduzetnik

Rajmond Rojnik, službenik u Koncertnoj direkciji u Varaždinu, kojeg je sa Zagrepčaninom Nedeljkom Dudukovićem, nedeljnik NIN označio kao učesnike u ubistvu premijera Zorana Đinđića, demantovali vezu sa atentatom

ZAGREB - Rajmond Rojnik, službenik u Koncertnoj direkciji u Varaždinu, kojeg je sa Zagrepčaninom Nedeljkom Dudukovićem, nedeljnik NIN označio kao učesnike u ubistvu premijera Zorana Đinđića, demantovali ..

alt= kompletan tekst...