GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 10. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Šestoro mrtvih u tri lančana udesa kod smedereva i vrčina zbog guste magle i neprilagođene brzine

Leševi po autoputu

- U udesu kod Smedereva poginuli su Zoran i Gordana Zisov, Željko Ivić i Zemunac Goran Cvetanović, a deset minuta kasnije u novom udesu poginula je još jedna osoba
- U nesreći kod Vrčina poginuo je Dušan Janićijević, četiri osobe su teže, a dvanaest lakše povređeno na delu autoputa Niš-Beograd koji prolazi preko Begaljičkog brda

SMEDEREVO - Šest osoba je poginulo, a 26 je teže i lakše povređeno u dve teške saobraćajne nesreće koje su se dogodile juče ujutro na autoputu Beograd-Niš kod motela "Jerina" i na na Begaljičkom brdu ..

alt= kompletan tekst...


Ubijen otmičar Breninog sina

ZAGREB - Ubistvo hrvatskog državljanina Mojmira Radulovića je osveta za otmicu sina Lepe Brene, za koga je tražena otkupnina od dva miliona evra, prenosi Srna pisanje nedeljnika Globus. Radulović, koji je pred ženom i sinom ubijen 2. novembra u elitnom španskom letovalištu Kasteljdefels, pri čemu je žena teško ..

alt= kompletan tekst...


Nastavljeno suđenje vladiki vranjskom

Pahomije mora kod psihijatra

Sud je naložio veštačenje duševnog stanja vladike u vreme navodnog izvršenja krivičnog dela

NIŠ - Opštinski sud u Nišu, koji vodi krivični postupak protiv vladike vranjskog Pahomija, svetovno Tomislava Gačića, kojeg optužnica tereti da je zloupotrebom službenog položaja izvršio bludne radnje nad ..

alt= kompletan tekst...


Ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić primitivizmom ubire poene

Velja prikriva afere

Udruženje nezavisnih novinara smatra da je nedopustivo da ministar zloupotrebljava medije u sukobima s političkim rivalima

BEOGRAD - Dok javnost bruji zbog bahatog i primitivnog ponašanja ministra za kapitalne investicije Velimira Ilića, vladajuća koalicija, ali i državni organi koji bi trebalo da se bave aferama, pretnjama zatvorom, lažima ..

alt= kompletan tekst...


Ojdanić dao paraf za "Cvećaru 2"

BEOGRAD - Ako novi ministar odbrane Zoran Stanković istraje u nameri da na čistac istera sve sumnjive rabote sa izgradnjom i dodelom luksuznih vojnih stanova, onda će i njegovi najveći protivnici morati da zaćute. Tim Inspektorata Ministarstva odbrane već nekoliko dana istražuje ugovore o izgradnji vojnih ..

alt= kompletan tekst...


U Srpskoj industriji vladaju monopoli pa cene proizvoda nekontrolisano rastu

Karteli diktiraju cene

Nismo povećavali cenu mleka sve do oktobra, iako su za to vreme poskupeli struja, ambalaža, a "skočio" je i evro - kaže direktor Salforda

BEOGRAD - Privredni sistem u Srbiji nema kočnice za monopolske cene i zato one značajno utiču na rast inflacije, upozorio je Ekonomski institut. Vlada je, očigledno, propustila šansu da tokom prodaje preduzeća ..

alt= kompletan tekst...