GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 10. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Novi nastavak najbolje vožnje na svetu - "Need for Speed Most Wanted"!

Brži od bržeg!

Ko još ne voli da nagazi gas do daske i juri neverovatnom brzinom po najlepšim delovima zemaljske kugle? A sve to u najnovijem, super-hiper-mega-ultra modelu trkačkog automobila? Nema takvog, naravno. A najbolji način da uživate u ovome je, to svi znaju, igrica "Need for speed". Bolje od prave vožnje! Pa kako to? Pa lepo: u pravoj vožnji možeš da se prevrneš i da se povrediš, a ovde lepo pritisneš "restart" i sve počinje ispočetka.

A šta je to novo u ovoj igrici, u odnosu na prethodne delove "Need for speed"? Pa prvo, grafika, zvuk i efekti su mnogo bolji. Imaćeš utisak da se zaista nalaziš, recimo, u Švajcarskoj, sred visokih i snežnih Alpa. I dalje možeš da biraš da li ćeš da voziš samo jednu trku, da li ćeš da pokušaš da gradiš karijeru, ili da bežiš od policije (ovo je najuzbudljivije). Programeri su uradili ukupno 68 staza, što znači da ćeš moći mesecima i mesecima da uživaš, a da ti ne bude dosadno.

Od novih stvari u igrici treba izdvojiti opciju za usporavanje vremena u kritičnim krivinama: ovako ćete moći da, kad je najgušće, polako procenite svako skretanje i pritisak na papučicu gasa. Naravno, ako ste pravi vozač, a ne mamina maza, nećete koristiti ovu opciju!


vesti po rubrikama

^glasić

Crtani junaci: Misterije
Brži od bržeg!
Šta je to... ptičji grip
Zanimljivosti
Dečje vesti: Kamion za toalete
 


     


FastCounter by LinkExchange