GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 9. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Pokret za zaštitu ljudskih prava upozorava na sve češću zloupotrebu psihijatrije

Neprijatelje šalju u ludnicu

- To ne radi državna vlast već klanovi kriminalaca koji imaju "debele" veze u svim strukturama, počev od pravosuđa pa sve do zdravstva, kazao je Tomislav Krsmanović, predsednik Pokreta

BEOGRAD - Zatvaranje politički nepodobnih ljudi i neistomišljenika vladajućeg režima, kao i njihovo smeštanje u psihijatrijske ustanove, gde su provodili godine i decenije, bilo je karakteristično za vreme ..

alt= kompletan tekst...


Glas je došao do novih dokaza da su "Železnice" "antikvitete" kupile preko prijatelja

Vozovi iz Slovenije došli preko Nemačke

Milorad Čelebić je, preko firme "Fosloh", čiji je predstavnik, platio Milanku Šarančiću put na sajam u Berlin, a onda im prodao lokomotive

BEOGRAD - Glas je došao do još jednog dokaza da su slovenačke "antikvitetne" lokomotive, proizvedene pre 33 godine i po ceni od 605.000 evra po komadu, kupljene preko prijateljskih linija poslovodstva ..

alt= kompletan tekst...


Pojačana aktivnost srpskih zvaničnika na međunarodnom planu

Diplomatski boj za Kosovo

Vojislav Milošević: Bitno je da imamo jevrejski lobi na svojoj strani

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić otputovao je u trodnevnu posetu Izraelu, srpski premijer Vojislav Koštunica bio je u Atini, a krajem meseca putuje u Moskvu, ministar spoljnih SCG Vuk Drašković ..

alt= kompletan tekst...


Kompanija Delta holding, enormno porasla za samo 14 godina

Mišković - najveći gazda u Srbiji

Za poslednje tri godine vlasnik Delte kupio Pekabetu, Sunce, Juhor, PZP "Beograd", "Autokomandu", "Podunavlje", "Bazar" , PIK Bečej, "Seme", "Obuću" .., a uskoro će "Napredak", "Jedinstvo"...

BEOGRAD - Kompanija Delta holding, čiji je vlasnik Miroslav Mišković, uspela je da za samo tri godine kupi preko deset većih firmi u Srbiji. Najveći broj preduzeća je kupljen na berzi, neke na tenderu i aukciji ..

alt= kompletan tekst...


Novi detalji o tragičnoj pogibiji ljubavnog para u Zrenjaninu

Dajana štitila ubicu iz ljubavi

Zbog modrica na licu Dajana nije vodila vesti na TV "Luna", ali je sprečile kolege da prijave njenog dečka. Vlasnik televizije je pozvao Hajdina i pitao ga da li zna da mu je devojka pretučena, na šta je on uzvratio: "Mislio sam da je stavila malo više šminke".

ZRENJANIN - Istražni sudija Okružnog suda u Zrenjaninu Goran Zec izjavio je juče da nisu tačne priče da je policajac Hajdin Hasanaj (24) na metku kojim je ubio svoju devojku Dajanu Žigić (20) iz Kleka ..

alt= kompletan tekst...


Počelo snimanje filma o Milevi Marić-Ajnštajn

Mileva se "vratila" u Kisačku ulicu

Snimanje filma "Šedou" (senka), koji govori o životu i ličnosti Mileve Marić-Ajnštajn, počelo je u Novom Sadu, posle više od godinu dana priprema. Brojna filmska ekipa pokušaće da dočara život jedne od najobrazovanijih ..

alt= kompletan tekst...