GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 8. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

U SCG sve manje stanovnika, koji sve brŽe stare

Srbi, narod koji nestaje

- Marko Mladenović: Prema poslednjem popisu, naselja od 500 stanovnika smanjila su se za 90 odsto, naselja do 1.000 stanovnika za 80 odsto, a naselja do 5.000 stanovnika su se prepolovila
- Biljana Spasić: Već 2010. godine, u centralnoj Srbiji biće 2.100.000 stanovnika, Vojvodini 800.000, dok bi na Kosovu i Metohiji taj broj, prema sadašnjem trendu, bio čak 4,4 miliona

U poslednjih desetak godina roditi više od jednog deteta u Srbiji postao je luksuz. Majke se danas uglavnom teško odlučuju i na jedno dete, a kao osnovne razloge "bele kuge", sociolozi navode ..

alt= kompletan tekst...


Kako građani da dokažu da neko troši impulse preko njihovog broja

Prvo plati, pa posle dokaži

Porodica Marković čiji su telefonski računi u proseku 1.000 dinara, u junu dobila da plati 46.630 dinara

BEOGRAD - Telekom Srbija ne brine previše kako da prijatno iznenadi građane i obezbedi priključke za fiksne telefone, ali, ne retko, šokira korisnike enormno visokim računima. Porodica Marković koja živi ..

alt= kompletan tekst...


Da li je ponašanje ministra za kapitalne investicije nevažno danas za Srbiju?

Sa ovakvim Veljom ne možemo u Evropu

Dragan Kojadinović: Osuđujem Ilića, ali neka i mediji budu taktičniji

BEOGRAD - Posle kraće pauze, Velimir Ilić, ministar za kapitalne investicije, ponovo je "u formi". Baš kad se učinilo da je (konačno) prestao sa uvredama i nedoličnim rečnikom na račun novinara, opet je nastavio ..

alt= kompletan tekst...


Sud časti izrekao javnu osudu Bratislavu Petroviću, profesoru FON-a

Na zid srama zbog vređanja studenata

U prijavi piše da profesor Petrović vređa i omalovažava studente, ne dozvoljava uvid u pismene radove, prolaznost na ispitu je izuzetno mala

BEOGRAD - Sud časti Univerziteta u Beogradu izrekao je javnu osudu prof. dr Bratislavu Petroviću, redovnom profesoru Fakulteta organizacionih nauka, zbog nemoralnog odnosa prema studentima i pokušaja ..

alt= kompletan tekst...


Na jutarnju prozivku u Republičku skupštinu nije došlo 84 poslanika

Platu primaju i kad ne rade

Propao radni dan parlamenta poreske obveznike košta baš kao da je sednica održana. Svi poslanici koji juče nisu došli primiće plate i poslaničke dodatke kao da se ništa nije desilo

BEOGRAD - Juče je propao ceo jedan radni dan srpskog parlamenta zbog toga što se na poslu nije pojavio dovoljan broj poslanika. Na jutarnju prozivku, naime, nije došlo 84 poslanika, koliko je dovoljno da rasprava ..

alt= kompletan tekst...


Kostić: I umrli za opoziv

NIŠ - Gradonačelnik Smiljko Kostić osporio je juče pred odbornicima Gradske skupštine 7.844 potpisa građana na peticiji za njegov opoziv, čiji je predlagač DS. Kostić je to učinio na osnovu izveštaja koje je zatražio ..

alt= kompletan tekst...