GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 6. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Velja Ilić slavio o trošku Železnice

BEOGRAD - Ministar za kapitalne investicije, Velimir Ilić, nedavno je smenu svog pomoćnika Branislava Boškovića obrazložio zloupotrebom položaja. Tačnije da je Bošković letovao o trošku Železnice. Međutim, kako Glas saznaje, i sam ministar se častio parama železničara. Početkom 2004. godine slavio je stranačku slavu ..o trošku Železnica Srbije ..

alt= kompletan tekst...


GLAS istražuje


Delovanje islamskih humanitarnih organizacija

Balkan u trouglu Al kaide

- Islamski ekstremisti čvrsto su povezali čitav region, a deo priprema za napad na Svetski trgovinski centar u Njujorku izveden je na Kosovu i Metohiji, Bosni i Hercegovini i Albaniji
- Kada se u Prištini pokrene pitanje prisustva radikalnih organizacija, Unmiku se prebacuje da je dozvolio da se, posredstvom islamskih organizacija, infiltriraju i elementi terorizma

Delovi bivše SFRJ, koji su se svojevremeno nalazili pod viševekovnom turskom vladavinom, postali su osamdesetih godina prošlog veka posebno zanimljivi za mnogobrojne islamske humanitarne ..

alt= kompletan tekst...


U Zemunu opljačkan "Progardov" kombi

Pljačkaši odneli 24 miliona dinara

BEOGRAD - Trojica maskiranih razbojnika opljačkali su juče oko 12 sati na Izletničkom putu kod broja 4 u Zemunu kombi agencije za obezbeđenje "Progard" iz koga su oteli 24 miliona dinara, vlasništvo ..

alt= kompletan tekst...


Dušan Petrović, potpredsednik DS-a, o stranci, Kosovu, Vladi Srbije, izborima...

Smanjenje cenzusa ubitačno za državu

Dinkiću i Velji niko iz vlade ne sme ni "a" da kaže jer njih dvojica kontrolišu pedesetak poslanika u Skupštini. Da vodi razumnu politiku premijer Vojislav Koštunica bi dosad već tražio raspisivanje izbora

Srbija je ratovala 1999. i pokazalo se da nije moguće bilo koji državni i nacionalni cilj ostvariti ratom. Srbija ima svoju legitimnu pregovaračku poziciju, jasna utemeljenja te pregovaračke pozicije i u Povelji ..

alt= kompletan tekst...


SPC: Oslobodite vladiku Jovana

BEOGRAD - Sabor SPC zabrinut je zbog, kako se navodi, "učestalih klevetničkih ispada" kojima se Crkva optužuje za skrivanje optuženih za ratne zločine. U saopštenju sa sednice Sabora koji je završen ..

alt= kompletan tekst...