GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 4. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Tragedija u niškoj kasarni "Bubanjski heroji"

Vojnik umro od trovanja?

- Bojanu Stanojeviću (21) iz sela Vukona, kod Uba, pozlilo u kantini dok je sedeo sa drugovima. Lekari su pola sata pokušavali da ga ožive, ali nije bilo pomoći, rekao je za Glas Radomir Mladenović, istražni sudija Okružnog suda

Vojnik Bojan Stanojević (21) iz sela Vukona, kod Uba, umro je pretprošle noći u niškoj Vojnoj bolnici. Vojniku je pozlilo oko 21.10 časova u kasarni "Bubanjski heroji", gde je od septembra bio na odsluženju ..

alt= kompletan tekst...


Situacija s Kosovom i Metohijom i nije tako crna

Dobri signali iz sveta za SCG

Đorđe Vukadinović: Dobrodošla je bilo čija podrška, ali snage treba usmeriti ka Briselu i SAD, uz realnu, a ne kapitulantsku politiku

BEOGRAD - Koliko god se kod nas malo-malo provlačio defetistički stav prema sudbini Kosova i Metohije, izgleda, da sve, bar na prvi pogled, i nije baš tako crno. Posmatrajući hronološki, samo u poslednjih ..

alt= kompletan tekst...


Još nema istrage protiv Davinića

BEOGRAD - Raskrinkavanje "pljačke veka", kako je aferu sa nabavkom vojne opreme nazvao srpski ministar finansija Mlađan Dinkić, odigralo se po onoj narodnoj "tresla se gora, rodio se miš". Iako se sredinom..

alt= kompletan tekst...


Biće novih afera u Vojsci

BEOGRAD - Ministar odbrane SCG Zoran Stanković izjavio je juče da je u Ministarstvu zatekao veliki broj afera i nerešen status sadašnjih i bivših pripadnika Vojske SCG. Stanković je na prvoj konferenciji za novinare rekao da su njegove prve aktivnosti na tom položaju bile sagledavanje zatečenog stanja, upoznavanje sa tekućim aktivnostima i osnovnim strateškim dokumentima i potrebom hitnog rešavanja nagomilanih problema ..

alt= kompletan tekst...


Ministri rekli pa porekli da ima para za isplatu dugova

Penzioneri ostaju "kratkih rukava"

Ukupan dug najstarijoj populaciji je 43,5 milijardi dinara i trebalo je da bude isplaćen u naredne tri godine

BEOGRAD - Iako su ministri za finansije, rad i zapošljavanje Mlađan Dinkić i Slobodan Lalović više meseci obećavali penzionerima da će zaostale dugove država početi da otplaćuje već od naredne ..

alt= kompletan tekst...


DS optužuje Vladu Srbije za nestručnost čak i u "prepisivanju zakona"

Lažne vakcine i za političare

Lažni tetanus primio i Milan Marković, potpredsednik Skupštine, ali neće imati koga da tuži jer zakon to ne predviđa

BEOGRAD - Poslanička grupa Demokratske stranke optužila je juče Vladu Srbije za "nedostatak stručnih kapaciteta", jer parlamentu šalje na usvajanje loše i nemarno prepisane zakone iz evropskog ..

alt= kompletan tekst...

 

     

FastCounter by LinkExchange