GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 4. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Pripadnici ovog vatrenog znaka imaju teškoće sa hormonima koje pojačavaju nervozu. Obuzdajte ih! Naročito se čuvajte burnih emotivnih događaja. Neki od vas razmišljaju o novom kvalitetu veze. Mislili ste da vam je potreban odmor, ali čim nastupi prazan hod, sputani ste. Nezadovoljni ste načinom na koji se provodite. Razmislite o tome. Menjate odnos prema nekim bliskim osobama. Obratite pažnju na uzimanje "tečnosti" i cigareta. Možda malo preterujete? Kinjite partnera. Ukoliko ne promenite odnos prema njemu, možete ga izazvati. Buran vikend je pred vama. Ali zato će danas biti svega - i preterivanja i histerisanja, ali važno je da je rezultat tu, i to "crno na belo". Uspeli ste i da sebi udovoljite. Čuvajte se povreda, kako u saobraćaju tako i kod kuće. Pokažite što je moguće više razumevanja za druge. Ne razmišljajte o problemima jer će i za njih doći vreme.

 

RAK LAV DEVICA
Sada nije trenutak za lenstvovanje. Trgnite se, krenite u akciju ukoliko želite da spasete ono što se spasti može. Pred vama je veoma uspešan dan, ne dozvolite da vam ga iko upropasti. Ponašate se kao da ste centar sveta. Korigujte se samo ako znate da ste negde preterali, u protivnom dobar provod je pred vama. Moguće je da ćete se već sutra bolje osećati i sa lakoćom rešiti sve što vas opterećuje. Razmišljajte o promeni načina funkcionisanja. Treba sačuvati živce za stare dane, a trebalo bi da se okrenete i partneru. Prisustvujete umetničkom događaju. Možda ćete i vi sami biti kreativni. Partner smatra da ste u vezi agresivni i dominantni. Razmislite o tome. Strpite se barem do kraja nedelje. Sve je u znaku poznanstava i druženja. U narednom periodu osluškujte sebe. Shvatite da svaki proces ima kulminaciju posle koje sledi pad. Okrenite se emotivnoj strani svog bića i posvetite pažnju onima koje volite i koji vas vole.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Jedan problem čije ste rešavanje odlagali mesecima postaće lako rešiv. Postoje zle osobe koje će pokušati da obezvrede neke vaše poslovne poteze, što samo doliva ulje na vatru. Trenirajte toleranciju. Vest o putovanju uskoro ćete dobiti i samim tim će vam laknuti. Neki pripadnici znaka su u tajnoj vezi ili čeznu za njom. Poslovna veza u koju ste ulagali sve svoje nade slabi. Nisu partneri izneverili vas, već je cela situacija bila plod vaših želja. Druženje će vam skrenuti pažnju sa nezadovoljavajuće finansijske situacije. Iznenadni fatalni susret probudiće vaše uspavane strasti. Nova ljubav stiže munjevito, pa će uživanja biti na pretek. Donosite važnu odluku na poslu. Pod uslovom da budete energični i istrajni, ostvarićete poslovni uspeh. U protivnom - projekat će kasniti! Da li ste se zapitali zbog čega se trošite na gluposti? Naleti nervoze samo su prolaznog karaktera. Izbegavajte riskantne situacije, kao i započinjanje sto poslova istovremeno.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
U fazi ste donošenja nekih odluka. Analizirajući stvari do najsitnijih detalja, možete prevideti važne stvari. Akcenat treba staviti na suštinu, nipošto ne na sitnice. Okupirani ste zdravljem, pa pokušavate da, uz pomoć literature, nađete odgovor na neka pitanja koja vas muče. Psiha ili organski poremećaj? Nemate vremena da razmišljate o ljubavi. Sa reči treba preći na delo. Ne odbacujte ljubav jer će se i za vas naći prava osoba. Poželjno je malo strpljenja. Sa njim i osećanje da do svega u životu dolazite sporo i teško. Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. A može vas obradovati sitni dobitak ili mala pažnja. Budite uporni, ali i odmereni jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Nastupilo je trenutno poboljšanje. Lakši hormonski poremećaj prolaznog je karaktera. Seks je pravi način da uspostavite ravnotežu. Puno lepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono u kreativnom radu.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za petak
Savet veterinara: Simptomi bubrežnih oboljenja
Đavolak u kući
 


     


FastCounter by LinkExchange