GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 31. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Siromaštvo bez razlika - u narodne kuhinje dolaze i stari i mladi

Teška stvarnost praznih stomaka

Iako NATO bombardovanje pamte po najboljoj hrani, braća po kazanu se ne žale na jelovnik ni sada. Kažu, važno je da je kuvano i toplo i da može da zavara stomak

BEOGRAD - Oni su živi dokaz da je u Srbiji veća sramota biti siromašan nego biti lopov. Malene bakice, istrošene, što od rada što od života, na ivici egzistencije i penzioneri samci, najbrojniji korisnici narodnih ..

alt= kompletan tekst...


Bivši irački predsednik bi da mu se sudi u Hagu

Sadam hoće kod Slobe

DOHA - Advokat svrgnutog iračkog predsednika Sadama Huseina tražio je od generalnog sekretara UN Kofija Anana da njegovom klijentu suđenje zbog zločina protiv čovečnosti bude održano u Hagu ..

alt= kompletan tekst...


Narodna banka i sve poslovne banke u Srbiji obeležavaju svetski Dan štednje

Zarada uz visoke kamate

Do sada je prikupljeno dve milijarde evra, a EFG Evrobanka, Delta banka i Vojvođanska daju visoke kamate na dinarsku i deviznu štednju

BEOGRAD - Svetski Dan štednje danas će, pored Narodne banke, obeležiti i sve poslovne banke u Srbiji. Skoro sve banke, kako domaće, tako i one sa većinskim stranim kapitalom, ponudile su građanima ..

alt= kompletan tekst...


Prevencija kardiovaskularnih bolesti bila tema poslednjeg kongresa kardiologa

Čokolada čuva srce

Kada bi svaka osoba bar od 50. godine života počela da jede 400 grama voća i povrća, 114 grama ribe, 68 grama badema, 2,7 grama belog luka i 100 grama crne čokolade, broj obolelih od ateroskleroze, bolesti krvnih sudova, smanjio bi se za 76 odsto - pokazala najnovija studija

BEOGRAD - Kada bi svaka osoba bar od 50. godine života počela da jede 400 grama voća i povrća, 114 grama ribe, 68 grama badema, 2,7 grama belog luka i 100 grama crne čokolade, broj obolelih ..

alt= kompletan tekst...


Osim što građani u Srbiji zloupotrebljavaju antibiotike, i lekari ih prepisuju u neograničenoj meri

Mališani postali otporni na lekove

BEOGRAD - Srbija je jedna od zemalja u kojoj postoji zloupotreba antibiotika i od samih građana, ali i lekara koji u neograničenoj meri prepisuju tu vrstu lekova, smatraju stručnjaci, naglašavajući da se ta praksa ..

alt= kompletan tekst...


Titlovi filma "Dokaz" na 13. sinemaniji namučili gledaoce

Hrvatski prevod na srpskom festivalu

BEOGRAD - Svi filmofili, koji su željno iščekivali i tu "baksuznu", 13.sinemaniju, grdno su se namučili da bi razumeli film "Dokaz", koji je premijerno bio prikazan u petak u terminu od 19.30 sati jer je ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange