GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 29. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Deda i očuh ubili D. M. (2) iz naselja Nova Galenika

Na smrt pretukli dvogodišnjaka

Policija uhapsila Ramiza Osmanija (33) i Stevana Mirosavljevića (45) zbog sumnje da su usmrtili dečaka. Privedena i dečakova majka Svetlana Mirosavljević (26) zbog zapuštanja i zlostavljanja sina

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je Ramiza Osmanija (33) i Stevana Mirosavljevića (45) zbog sumnje da su na smrt pretukli dvogodišnjeg D. M, inače Stevanovog unuka, a istražnom sudiji je privedena ..

alt= kompletan tekst...


Juče u Saveznoj skupštini rasprava o sporazumu o tranzitu Alijanse kroz SCG

NATO može kopnom i vodom kroz Srbiju

Vuk Drašković: Sporazumom ostvarujemo partnerski odnos s NATO i to u vreme kada počinjemo pregovore o budućem statusu Kosova i Metohije

BEOGRAD - Sporazum o tranzitnim aranžmanima sa NATO trebao je da bude ratifikovan juče u Skupštini SCG, ali je rasprava produžena tako da do zaključenja ovog broja to nije urađeno. Prema sporazumu ..

alt= kompletan tekst...


Dragić vida rane na Dunavu

BEOGRAD - Miletu Dragiću, vlasniku firme za proizvodnju vojne opreme iz Zrenjanina, poslednjih nekoliko dana se izgubio svaki trag. Prema nekim informacijama, nije isključeno da on krstari svojom luksuznom jahtom negde po Dunavu kako bi što pre zaboravio zatvorsku ćeliju u CZ, saznaje Glas ..

alt= kompletan tekst...


GOST REDAKCIJE


Maja Kovačević-Tomić o radu Specijalnog suda

Sudije nisu sasvim bezbedne

- O tome ko će od sudija dobiti pratnju zavisi od procene MUP-a i BIA, jer bilo je nekih događaja koji se mogu protumačiti kao pretnja

Prošle su dve i po godine od osnivanja Specijalnog suda za organizovani kriminal, a o postignutim rezultatima, "procesu veka" i drugim suđenjima razgovarali smo sa Majom Kovačević-Tomić, sudijom ..

alt= kompletan tekst...


Maljković: Ne bojim se novog suđenja

BEOGRAD - Vrhovni sud Srbije saopštio je juče da je ukinuo presudu Specijalnog suda kojom se članovi Makine grupe oslobađaju krivice za ubistvo policijskog generala Boška Buhe. Ovom odlukom ukinuta ..

alt= kompletan tekst...


Novi zakon o duvanu predviđa i dodatni dinar za preventivu

Pušači plaćaju lečenje raka

Na ovakav način bi tokom 2006. mogla biti prikupljena 1,1 milijarda dinara, a taj novac išao bi na poseban račun Ministarstva zdravlja, odakle bi se finansirali programi za sprečavanje bolesti nastalih zbog pušenja

BEOGRAD - Prema novom zakonu o duvanu, koji je upravo pred poslanicima Skupštine Srbije, predviđeno je da država kontroliše svaki segment proizvodnje, prerade i prometa duvana i cigareta, uključujući ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange