GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 28. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Ćuprijskoj firmi otvorena vrata Evrope

ĆUPRIJA - Ćuprijska firma "YU Kanbera Group", najveći distributerr aluminijumskih i PVC profila u Srbiji, jedina je u Srbiji i Crnoj Gori koja je dobila Međunarodnu zlatnu zvezdu za kvalitet, odnosno za poslovanje u domenu satisfakcije kupaca, rukovođenja, inovacija i prestiža. Nagrada joj je dodeljena u Ženevi, na konvenciji za kvalitet poslovanja čiji je organizator BID, organizacija za poslovnu inicijativu iz Madrida, koja radi pod patronatom Ujedinjenih nacija.

-Ovo priznanje shvatam kao priznanje celom kolektivu, gradu u kome radimo i zemlji u kojoj živimo. Nagrada mi je još draža zbog toga što smo jedna od samo 49 nagrađenih firmi iz celog sveta i prva iz Srbije i Crne Gore koja je uopšte dobila ovo priznanje koje nam otvara vrata zapadnoevropskom tržištu na kome smo sve prisutniji - izjavio je Milovan Vidojević, vlasnik i predsednik UO "Kanbere".

Prema njegovim rečima, firma će ubuduće s ponosom da forsira brend "Kanbera made iz Serbia" i kvalitetom proizvoda i nadalje opravdati slogan "Odskačemo od drugih". U želji da u još većoj meri osvoji inostrana tržišta, "Kanbera" je otvorila predstavništva u Malmeu i Parizu, zahvaljujući kojima je već izvezla stolariju u vrednosti od milion evra.

-Cilj nam je da izvoz u Švedsku i Francusku povećamo tri do četiri puta i da iduće godine učestvujemo na Sajmu građevine u Parizu. Po prometu smo druga ili treća firma a to je na godišnjem nivou sedam miliona evra - kaže mr Sanja Vidojević, komercijalni direktor "Kanbere".

Z. G.


vesti po rubrikama

^Srbija

Decu donose novčanici
Ko se sve "pomogao"
Tresla se gora rodio se izveštaj
Teža para od rudarske
Godišnjica Arheološkog muzeja "Đerdap"
Ćuprijskoj firmi otvorena vrata Evrope
Pre lečenja - obuka
   
 


     


FastCounter by LinkExchange