GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 28. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Radovi na osam opština

Sređivanje nadvožnjaka u Radničkoj ulici privodi se kraju. Posle završetka radova na kolovozu, radnici su se u septembru prebacili pod "telo mosta", gde su ojačavali glavne nosače, dodavali pomoćna ležišta i menjali dotrajale šrafove. Trenutno se farba konstrukcija vijadukta, a kraj radova planira se za dve nedelje.

Služba za održavanje mostova Javnog komunalnog preduzeća "Beograd put" prošlog vikenda je na petlji Autokomanda zamenila spojnice na ulaznoj rampi sa autoputa, prema Bulevaru oslobođenja. Pomenuta služba radi i na izradi 200 metara zaštitne ograde, koja će biti postavljena u Bulevaru vojvode Mišića, od Beogradskog sajma ka Mostarskoj petlji, i Bulevaru vojvode Putnika, kod preduzeća "Rudo".

Ovih dana putari rade na sanaciji i adaptaciji 28 ulica u osam gradskih opština. Na Savskom vencu rade se Bulevar vojvode Putnika, Tolstojeva, Užička, a u krugu Kliničkog centra sa kolovoza se skida dotrajali sloj asfalta i priprema se ugradnja novog. Na teritoriji opštine Palilula sređuju se ulice Braće Kovač i Gospodara Vučića. U Despotovačkoj ulici na Paliluli uređuju se ivičnjaci i kolovozi, a asfaltira se i okretnica autobusa 32 u Višnjičkoj ulici. Na Vračaru se radi Ulica kralja Milana i Krunska ulica, dok se na Zvezdari asfaltiraju ulice Dragice Pravice, Milana Rakića, Vojvode Brane, Živka Davidovića, Jedrenska, Živojina Žujovića. Putari su, takođe, angažovani na izgradnji podloge biciklističke staze na Adi Ciganliji i njenom oivičavanju.

B. R.


vesti po rubrikama

^Beograd

Zbog upale oka 20 dana u "Lazi"!
Stotine miliona iz plitkog džepa
Učionice i u hodnicima
Ne nameravaju da se predaju
Okupljanje "paviljonaca" u Politehničkoj akademiji
Nagrada za studentske smart kartice
Povređen prvi sekretar Francuske ambasade
Radovi na osam opština
Sinoć u Beogradu: Silikoni na Brodveju još pre tri decenije
Gradske vesti: Promocija "Finesinih" knjiga
 


     


FastCounter by LinkExchange