GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 27. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

GLAS saznaje


Specijalni sud ukida pritvor devetorici optuženih iz zemunskog klana

Pažin i "zemunci" uskoro na slobodi

Među onima koji će izaći iz pritvora su Slobodan Pažin (44), bivši inspektor Trećeg odeljenja beogradskog SUP-a, Predrag Maletić (38) i Toni Gavrić (37)

BEOGRAD - Devetorica optuženih za članstvo u zemunskom klanu, koji se tereti za 18 ubistava, tri otmice i dva teroristička akta, uskoro će se naći na slobodi jer su prošle više od dve godine od podizanja ..

alt= kompletan tekst...


Miroljub Labus podnosi ostavku?

BEOGRAD - Stranka G17 plus prolazi kroz najveću krizu od svog osnivanja. Labus je u nedelju na Predsedništvu stranke, kako nezvanično saznajemo, ponudio ostavku na predsedničko mesto, nezadovoljan položajem vlade koja sada direktno zavisi od Slobodana Miloševića. Takođe, Labus se ponovo sukobio sa potpredsednikom ..

alt= kompletan tekst...


NBS povećala obaveznu rezervu za pozajmice iz inostranstva

Krediti ponovo poskupljuju

Čim se ponuda kredita smanji, tražnja raste, a time i cena kredita

BEOGRAD - Direktor za istočnu Evropu Kredi agrikol banke Božidar Đelić ocenio je da će se nova mera Narodne banke, o povećanju obavezne rezerve banaka na inostrane kredite sa 18 na 29 odsto, odraziti ..

alt= kompletan tekst...


Vladimir Ilić se reklamira bez PDV

Radica Simić, bivši predsednik požarevačkog odbora G17 plus, optužuje vrh ove stranke za nedemokratičnost i "nedodirljivost"

POŽAREVAC - Vladimir Ilić (42), direktor republičke Poreske uprave u Beogradu, bio je prvi predsednik Opštinskog odbora stranke G17 plus u Požarevcu, izabran 18. februara 2003. godine. Za predsednika ..

alt= kompletan tekst...


Prebacivanje bivšeg direktora RTS-a samo je nastavak povlastica

Vlast laže za Milanovića

Sve povlastice Milanoviću je obezbedio prvi čovek KPZ-a, a imao ih je skoro od početka izdržavanja kazne, kaže Aca Stokić, njegov bivši vaspitač

POŽAREVAC - Dragoljub Milanović je iz sedmog paviljona, u kome robijaju najteži osuđenici, prebačen u osmi, poluotvoreni 3. septembra ove godine. Osim toga, zaslugom upravnika Dragoljuba ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange