GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 26. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Svim Ovnovima koji se bave umnim ili umetničkim radom predstoji povoljan period. Uspeh na poslu je zagarantovan, iako ćete se posvetiti zabavi. Planovi koje ste napravili u vezi s kraćim putovanjem moraće da se promene. U odnose s partnerom ulazite optimistički, ne opterećujući ga sumnjama. Problem sa zubima? Nemir i nervoza su se uselili u vašu svakodnevicu, što ne liči na vas. Manje probleme na poslu rešavate u hodu. Trošite novac na kupovinu poklona. Bikove koji su u braku ili vezi čeka nezaboravan provod. Okolini pokušavate da nametnete ideje, ne razmišljajući o tome koliko su one za njih zainteresovani. Ostvarujete dobitke pobedom nad partnerom. Između njegovog i vašeg predloga vaš je prevagnuo ne zbog snage vaših argumenata već zbog vaše tvrdoglavosti. Danas ste baš zainteresovani za to šta drugi misle o vama. Kreativniji ste više nego inače, orijentisani ne samo na posao već i na zabavu, pa kombinujte. Znate li da je došlo vreme da platite izdatke!

 

RAK LAV DEVICA
Pripremite se da utešite nekoga ko je danas zaista jako loše volje. Ako neke poslove niste uradili na vreme, ako okolina od vas nešto očekuje, ako partner traži nemoguće - sve to nije dovoljno da izađete iz kože. Njihov problem! Danas ste baš odlučili da se ne nervirate. Novčani izdaci koje imate u granicama su planiranih. Pripremite se da utešite nekoga ko je danas zaista jako loše volje. Ako neke poslove niste uradili na vreme, ako okolina od vas nešto očekuje, ako partner traži nemoguće - sve to nije dovoljno da izađete iz kože. Njihov problem! Danas ste baš odlučili da se ne nervirate. Novčani izdaci koje imate u granicama su planiranih. Nalazite se pred izazovom za koji niste sigurni da li ga treba prihvatiti ili ignorisati. Ozbiljno pristupate svemu, jer znate šta hoćete. Oni koji su u vezi, na ljubavnom polju doživljavaju predvidljive stvari, dok oni koji su slobodni ulaze u zanimljiv period. Novac je na vidiku. Brine vas jedan zdravstveni problem.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Imate snage, pa ostvarujete sve što ste naumili. Problema će biti ako vam neko stane na žulj. Nećete se libiti da ga svojski napadnete. Novac vam izmiče brže nego što stiže. Oprezno. Ako uz svoj autoritet dodate malo kreativnosti, imaćete velikog uspeha na poslu. Ne prenagljujte u akcijama. S Vodolijama je saradnja gotovo idealna. Mnogo trošite, a većina kupovina nije opravdana. Držite danas širom otvorene oči, naročito ako radite sa više osoba. Neko od vaših kolega pokušaće da vas prevari. Iako se trudite da to potisnete, griža savest vam ne da mira. Što se ljubavi tiče, to vam odgovara, ali ste počeli da uživate u slatkišima. Postoji opasnost da ugrozite liniju. Svesni ste svojih slabosti i prikrivate ih tako što kod drugih otkrivate mane. Budite iskreni i prema sebi i drugima i sve će biti OK. Na poslu se usporava ritam, a kod kuće mali nesporazumi, ali to nećete lako izbeći. Dan teče u uređivanju porodično-poslovnih odnosa i vaše želje da ih posmatrate iz krajnje subjektivnog ugla.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ako i imate koji problem, to danas nisu finansije. Za jednu osobu malo suptilnijih osobina od onih koje vi volite neodoljivo ste privlačni, bili vi toga svesni ili ne. Ako ste zainteresovani, krenite u akciju. Okolina samo pokušava da vas izbaci iz ravnoteže, a o dotrajalim kućnim aparatima da i ne govorimo. Danas ste u tome nemoćni. Sugestivno delujete na okolinu i gotovo svi će se povinovati vašoj volji, tako da ste u mogućnosti da sebi dozvolite i ono što vam mudrost zabranjuje. Još ako se udružite s Ribom, biće "opšte ludilo". Slobodni bi mogli da se prepuste nečijem udvaranju. Očigledno je da nemate jasnu predstavu šta zapravo hoćete. U ljubavi samo dobijate. U fantastičnom ste raspoloženju, što znači da ste finansijski zbrinuti. Planirate da negde utrošite energiju, pa ste se usredsredili na to. U periodu ste velikog uspeha, ne dozvolite sebi nepromišljenosti. To što ste nekome pomogli neće biti uzvraćeno istom pažnjom, ali drugačije niste ni očekivali.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za sredu
Ispravi leđa, uvuci stomak
Čizme za brisanje tuge
Kosa: In & Out
Izvucite pramenove na najbolji način
Naglasite tragove sunca na licu
 


     


FastCounter by LinkExchange