GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 25. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Skandalozno


Bivši direktor RTS-a dobio povlašćen status u zatvoru "Zabela" kod Požarevca

Milanović slobodnjak

Milanović prebačen u osmi, poluotvoreni paviljon, čime mu je omogućeno da slobodno izlazi i šeta gradom, odlazi na vikende, a ni poseta nije rezervisana samo za članove porodice

POŽAREVAC - Dragoljub Milanović (57), bivši generalni direktor RTS-a, koji od 2003. godine u KPZ "Zabela" služi kaznu od 10 godina zatvora zbog pogibije 16 radnika nacionalne TV tokom bombardovanja ..

alt= kompletan tekst...


U selima Srbije i Vojvodine niko ne poštuje naredbu o držanju živine u zatvorenom

Seljaci ne haju za ptičji grip

Dejan Krnjajić, direktor Uprave za veterinu pri Ministarstvu poljoprivrede, upozorio je javnost da je poštovanje ove naredbe ključna stavka u prevenciji ptičjeg gripa jer se držanjem živine u zatvorenom prostoru sprečava brzo širenje virusa

BEOGRAD - Naredbu o obaveznom držanju živine i svinja u zatvorenom prostoru i posle nekoliko ozbiljnih upozorenja vlade gotovo da se niko u manjim mestima Srbije i Vojvodine ne pridržava. Seljaci živinu ..

alt= kompletan tekst...


Poreska uprava priznaje zloupotrebe

BEOGRAD - Poreska uprava Srbije juče je reagovala na tekstove koji su objavljeni u Glasu javnosti i Kuriru o nepravilnostima u radu u toj značajnoj državnoj instituciji, tvrdeći da su oni "zlonamerni ..i tendenciozni". Poreska uprava tvrdi da tekstovi u kojima su iznete neoborive činjenice koje dokazuju nepravilnosti ..

alt= kompletan tekst...


Dragoslav Božović, direktor SRC "Tašmajdan", najavljuje oštre mere protiv dužnika

Zvezda i Partizan ponovo na ulici?!

Moraću ponovo da ih izbacim iz "Pionira", i to u uskoro, jer oni uporno odbijaju da izvrše svoje obaveze, kaže Božović

Iako su prošla dva meseca od kako je Vlada Republike Srbije donela odluku da iz budžeta izdvoji 15 miliona dinara za pomoć Sportsko-rekreativnom centru "Tašmajdan", novac još uvek nije stigao na predviđenu ..

alt= kompletan tekst...


Učestalo kršenje prava građana podseća da bolest autoritarne inercije još nije izlečena

Pendrekom po glavi udara i demokratija

- Mario Spasić: Ima primera gde su žrtve protivzakonitog postupanja i političari i obični građani i to mora biti osuđeno

Iako pojedine novokomponovane demokrate stalno pričaju da nema povratka na staro i da smo daleko od vremena učestalog kršenja ljudskih prava, veliki broj primera svedoče da stare navike i bahat odnosa ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange