GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 18. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Iskaz bivšeg policajca o ubistvu kovaČeviĆa nije začudio Požarevljane

Policija znala da je Marko ubio Trefa

Marko je Trefa likvidirao, posle svađe zbog biznisa, sa tri hica iz pištolja, u usta, glavu i grudi, ispred Centra "Sava" u Novom Beogradu. Zbog ovog ubistva, Marko nikad nije uhapšen ni saslušan, jer su ga štitili Radomir Marković i Vlajko Stojiljković

POŽAREVAC - Bivši policajac Aleksandar Petkanić (34) iz Beograda, osuđenik zatvora Sremska Mitrovica, u iskazu datom 17. juna ove godine Odeljenju kriminalističke policije u ovom gradu, za ubistvo ..

alt= kompletan tekst...


Dva dečaka zapalila vrtić

ČAČAK - Kriminalistička policija SUP Čačak podnela je krivičnu prijavu zbog izazivanja opšte opasnosti protiv S. R. (9) i M. S. (7) iz Čačka. Policija ih je identifikovala kao podmetače požara ..

alt= kompletan tekst...


Optužbe lidera LDF vlast ne shvata ozbiljno

Čedi Jovanoviću niko ne veruje

Nicović: Mentori odbeglih "zemunaca" nisu na Koštuničinoj strani, već na Bebinoj i Čedinoj i oni im, zajedno sa pripadnicima bivše tajne policije, pomažu u skrivanju

BEOGRAD - Tvrdnjom da vlast pregovara o predaji sa Vladimirom Milisavljevićem Budalom i braćom Simović, optuženim za ubistvo Zorana Đinđića, Čedomir Jovanović teško je optužio Koštuničin kabinet ..

alt= kompletan tekst...


Feljton Glasa javnosti o najvećim aferama u Srbiji

 

EPS sa EFT trguje nelegalno

S. RUŽIĆ: Umesto da se raspiše tender i da se situacija reši legalnim uvozom, EPS je pribegao deponovanju, odnosno preuzimanju struje od partnera s kojim je sarađivao, bez tenderske procedure čak i bez ugovora

Izvodi iz stenografskih beležaka sa 3. sednice Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti u trgovini električnom energijom i finansijsko-bankarskim poslovima povezanim sa tom trgovinom ..

alt= kompletan tekst...


Juče je i kod nas obeležen Međunarodni dan borbe protiv siromaštva

Najviše sirotinje ima među starima

Prema rečima Predraga Markovića, siromaštvo ne ugrožava samo siromašne građane već i bogate i doprinosi opštoj nestabilnosti društva

BEOGRAD - Svake četvrte sekunde u svetu od gladi umre po jedna osoba, što, prema procenama svetskih stručnjaka, znači da godišnje od posledica siromaštva umre 25.000 ljudi. Istraživanja pokazuju..

alt= kompletan tekst...


Prijave i najčešća pitanja

veterinarskim inspektorima

Za samo nekoliko sati tokom jučerašnjeg prepodneva 140 građana pozvalo je republički info telefon 011/214-5395. Mirjana Radović, veterinarski inspektor, kaže da su građani tokom jučerašnjeg dana zvali ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange