GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 16. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Optužbe majke stradalog vojnika Darka Milovanovića (21) iz Lajkovca

Vojska mi ubila dete

Gordana Milovanović kaže da se ni po čemu nije moglo naslutiti da će njen sin, koji je uvek bio mirno, povučeno, skromno i dobro dete, tako nešto da učini. Samo je kukao da mu je teško zbog raporta, komandi i discipline

LAJKOVAC - Tuga, bol i neverica u skromnoj kući Milovanovića u selu Lajkovac, nedaleko od istoimenog većeg mesta. Majka Gordana ne može da veruje da je izgubila svog sina jedinca, vojnika ..

alt= kompletan tekst...


GLAS OTKRIVA


Obustavljena istraga u Javnom preduzeću PTT Srbije posle pisanja našeg lista

Dinkić stopirao ulazak UBPOK u PTT

BEOGRAD - Ministar finansija Mlađan Dinkić stopirao je ulazak UBPOK u Javno preduzeće PTT Srbije povodom afere s kineskim uniformama za poštare koje su neodgovarajuće veličine, saznaje Glas iz dobro ..

alt= kompletan tekst...


Građani Srbije prizivaju "6. oktobar", besni su i nezadovoljni, hoće bolji standard, u Evropu...

Pomozi Bože

Glavni izvođači uništenja pozitivne energije promena od 5. oktobra 2000. godine koji su profitirali na šteti građana neprestano poručuju da je Srbiji potreban i neophodan 6. oktobar i konačan raskid ..

alt= kompletan tekst...


Vojvođanski Mađari sve glasniji - traže stalno prisustvo međunarodnih posmatrača

Mađarska "pali" Vojvodinu

- Ljajić: Vetar duva iz Budimpešte, koja se sprema za izbore.

BEOGRAD - Serijom protestnih mitinga vojvođanskih Mađara, koja je otvorena juče u Subotici, kao i dolaskom "slučaja položaja mađarske manjine u Srbiji pred Evropski parlament" otvara se nova ..

alt= kompletan tekst...


Motel "Lisine" kod Resavske pećine izgoreo juče ujutru do temelja

Troje poginulo, šestoro povređenih

Identitet poginulih još nije utvrđen, ali se pretpostavlja da su stradali bračni par i konobarica. Sumnja se i da je požar podmetnut jer je vatra istovremeno izbila na oba ulaza

DESPOTOVAC - U požaru koji je u motelu "Lisine", vlasnika Dragana Stojadinovića Lazića, nedaleko od Despotovca izbio juče jutro oko 4 sati tri osobe su izgubile život, a šestoro je ..

alt= kompletan tekst...


Radmanović za "Njuz Tribjun" objasnio svoj stav prema plavima

Dolar patriota

Naši ljudi moraju sada malo da se smire jer to nije pravi način da nas nagovore da igramo. Razmisliću da li ću se odazvati sledeće godine. Videću koliko ću koristi imati od toga, kaže krilo Sijetla

Vladimir Radmanović kaže da bi selektor našeg nacionalnog tima morao da vodi računa o njegovoj reputaciji u NBA ligi kada odlučuje ko će i koliko sedeti na klupi tokom mečeva plavih. Takođe, krilni ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange