GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 14. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
U svom ste elementu, dakle teško da će ko izaći s vama na kraj. Branite se od negativnih uticaja. Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa glavnim neprijateljem - sujetom - ukoliko želite da uspeh bude kompletan. Kašika vam može doći glave. Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, pa ne budite neurotični s tim u vezi. Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više "radite" jer, u protivnom, možete pokvariti lep emotivni period u kom se sada nalazite. Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti, jer ste preterali. Teško vam je da budete i spontani i ozbiljni u isto vreme. Nalazite se pred mnoštvom značajnih promena. Ne dozvolite sebi luksuz da "uprskate stvar". Samo direktna akcija vodi ka uspehu. Iako ste prema partneru velikodušni, morate da ublažite ponos ako imate želju da se stvari vrate u pređašnje stanje.

 

RAK LAV DEVICA
Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se. Problemi s kukovima, žučnom kesom, išijasom, reumatizmom. Vama su i uzroci i posledice svega potpuno jasne, tako da držite sve pod kontrolom. Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama. Što više šetnje i manje zadržavanja u zatvorenom i zagušljivom prostoru. Počnite da razmišljate o sportu. Sijaset nevolja prevencijom možete makar ublažiti, ako ne sprečiti. Život je lep, te stoga treba maksimalno uživati u svakom trenutku. Ukoliko želite da do nečega dođete, budite direktniji i određeniji. Morate biti odlučniji i gledati svoju sreću. Savet: Naredne sedmice pred vama će biti puno malih prepreka, ali ćete upornošću i strpljenjem postići zavidan uspeh.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Pred vama je vikend pun uzbuđenja i prijatnih događaja. Okruženi ste sve samim pozitivnim osobama. Fantastično se osećate. Moralna stabilnost i svesnost situacije čine vas izuzetnim. Moguće su migrene i to usled vremenskih promena i pada hormona. Sve ostalo je u redu. Obnavljate staru vezu. Svoj posao radite sa ljubavlju, tako da je uspeh neminovan. Unapređenje, društveni i materijalni prosperitet - samo su očekivani redosled događaja. Problemi sa mokraćnim putevima posledica su virusne infekcije i prehlade. Lepši pol može imati ginekoloških smetnji. Ne budite drski, oholi, sujetni, jednom rečju - negativni. Mislite da ste daleko od toga jer se prema sopstvenim manama odnosite krajnje subjektivno. Napokon, miran vikend. Zadovoljni ste sobom jer nemate razloga da to ne budete. Pokušajte da to stanje održite što duže. Mnoge vaše želje se ostvaruju, iako ste bili skeptični.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Postoji šansa da ovih dana upoznate "fatalnu osobu". Ostali su na emotivnom planu harmonični jer nailaze na razumevanje partnera. Manje pričajte o sebi, više radite. Neko će pokušati da zloupotrebi vaše izjave, pa možete imati suvišnih problema. Ali ko vas je vukao za jezik. Materijalni dobitak će dobro doći da popuni mnoge rupe u budžetu, ali ono što vam više prija jeste priznanje okoline. Sujeta je izražena, ali kod koga nije? Srećan i zadovoljan čovek je po pravilu i zdrav. Jedini problem ovih dana možete imati sa stopalima. Zato, kupite nove cipele. Opušteno provodite prijatne trenutke s voljenim bićem. Dolazite do saznanja da su "stare razgažene papuče" najudobnije. Spustili ste se na zemlju. Ne dozvolite da vas obuzme dosada. Na momente su moguća stanja nezadovoljstva usled nedovoljne motivacije. Pa Riba ste, hipersenzibilni, zar ne?

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za petak
Iskustva veterinara: Ulkus rožnjače
Ljubimica gica
 


     


FastCounter by LinkExchange