GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 13. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Reprezentacija SCG pobedila BiH i plasirala se na Svetsko prvenstvo

Marš na Nemačku

Atomska bomba srpsko-crnogorske proizvodnje prasnula je sinoć na "Marakani": Plavi fudbaleri plasirali su se na predstojeći Mondijal u Nemačkoj! Počelo je sa "U boj… i ne žalte život svoj", a gde je ko završio ..

alt= kompletan tekst...


Posle vesti o nameštanju funkcija bratu, ministra Ilića ponovo optužuju

Velja zaposlio pola familije

Bratanac u Pošti, šurak u Domu kulture, snajka u turističkoj organizaciji Čačka...

BEOGRAD - Pored toga što je svom rođenom bratu Vojislavu Iliću namestio posao predsednika Skupštine opštine Čačak i člana Upravnog odbora PTT, srpski ministar za kapitalne investicije ..

alt= kompletan tekst...


Šta građani Srbije i Crne Gore dobijaju ulaskom u EU

Slaba vajda za većinu

- Tanja Miščević: Građani neće osetiti nikakvu korist

Početkom pregovora o stabilizaciji i pridruživanju vrata Evropske unije za SCG i Srbiju samo su odškrinuta. Građani Srbije, koji identifikuju evropske integracije sa boljim životom, u narednih ..

alt= kompletan tekst...


Sud "neumoljivo" amnestira Marka

POŽAREVAC - U Opštinskom sudu u Požarevcu juče je održan glavni pretres u procesu protiv šestorice prijatelja Marka Miloševića zbog prinude koju su 7. marta 2000. godine počinili nad ZoranomMilovanovićem. Zajedno sa Miloševićem, u ranijem sudskom procesu, na šest meseci osuđeni su Bojan Tadić, Milan Lazić, Zoran Ivanović Roleks, Aleksandar Ašanin i njegov brat Vladislav, koji je u bekstvu u Španiji, dok je Milan Bajić osuđen na sedam ..

alt= kompletan tekst...


Najveći deo vojne opreme Mileta Dragića trebalo da završi na tržištu trećih zemalja

U aferu "pancir" umešan sin Svetozara Marovića

Za prodaju, po trostruko većim cenama, bila je zadužena crnogorska reeksport firma preko veza i kanala jednog kontroverznog biznismena - tvrde izvori Glasa

BEOGRAD - Skoro dve trećine vojne opreme (iz afere "pancir") koju je Vojska SCG naručila za svoje potrebe od "Proizvodnje Mile Dragić" trebalo je da preko Crne Gore završi na tržištu trećih ..

alt= kompletan tekst...


U poseti prvim uzgajivačima šarenih mediteranskih puževa iz Surčina

Ne kevće, a donosi pare

Prosečan prinos farme je kilogram po kvadratnom metru, a početni troškovi za 20 ari su oko 6.500 evra. Sve što se proizvede otkupljuju Italijani za pet evra po kilogramu

Beograđanin Nenad Perišić, 32-godišnji otac dvoje mališana, uvideo je da mu je, uz posao u distributerskoj kući, potrebna dodatna zarada. Razmišljao je, raspitivao se, pročitao brdo knjiga ..

alt= kompletan tekst...


Vlast želi da zakonom "zaobiđe" pravdu i veliki broj starih vlasnika

Vratiti imovinu zadužbina

BEOGRAD - Advokatska komora Srbije, kao i brojna druga neprofitna udruženja, fondovi, fondacije i zadužbine, podneće zahtev da joj se vrati imovina u glavnom gradu koja je uzeta bez ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange