GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 10. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Broj žrtava katastrofalnog zemljotresa koji je u subotu pogodio južnu Aziju raste iz sata u sat

Mrtvih najmanje 30.000

- Prve procene govore da je povređeno oko 40.000 ljudi. Većina preživelih je ostala bez hrane, a neophodni su im i šatori, jer u planinskim delovima Kašmira temperatura preko noći padne ispod nule

ISLAMABAD - Prema grubim procenama, više od 30.000 ljudi je poginulo, a oko 40.000 je povređeno u snažnom zemljotresu u pakistanskom delu Kašmira, saopštio je pakistanski ministar ..

alt= kompletan tekst...


Tumori kod žena u Srbiji znaju da dostignu veličinu i preko petnaest kilograma

Nose zlo, a nisu ni svesne

Kod nas dođu žene od 50 i više godina i hvale se kako nisu bile kod ginekologa od poslednjeg porođaja, a već imaju i unučiće. To im je valjda dokaz da su zdrave i da im ništa ne fali, kaže prof. dr Rajka Argirović

Koliko ozbiljno treba shvatiti savete lekara o redovnoj kontroli zdravstvenog stanja, pre dvadeset dana, na sreću ne mnogo kasno, shvatila je i naša pedesettrogodišnja sugrađanka R. D. Ona je posle ..

alt= kompletan tekst...


Rezultati analize na 260 briseva dece iz niškog vrtića "Bambi"

Još 80 mališana ima bakteriju

Do sada nijedno od te dece nije obolelo i sva su pokrivena adekvatnom terapijom, a kod ove dece biće sprovedene dodatne analize da bi se ispitalo da li je bakterija počela da ispoljava patogeno dejstvo - izjavio za Glas dr Branislav Tiodorović

NIŠ - Još osamdesetoro dece koja su boravila u niškom vrtiću "Bambi" zaraženo je bakterijom hemofilus influenca tipa B koja može izazvati meningitis, edeme na disajnim organima i zapaljenje ..

alt= kompletan tekst...


Feljton Glasa javnosti o najvećim aferama u Srbiji

 

EPS trguje strujom nezakonito

Izvodi iz stenografskih beleški sa 2. sednice Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti u trgovini električnom energijom i finansijsko-bankarskim poslovima povezanim sa tom trgovinom održane 9. marta 2004. godine

ĐORĐE MAMULA (član Anketnog odbora u ime DSS-a): Da li je Republička uprava za javne ..

alt= kompletan tekst...


Najpoznatiji srpski zatvorenik uputio molbu za pomilovanje

Ubica bi na slobodu

Vuk Vučko Manojlović (59) "pomilovanje" na 40 godina robije umesto smrtne kazne smatra novom nepravdom i predsednika Srbije Borisa Tadića moli za "iskonsku milost"

NIŠ - Za razliku od prethodne dve decenije, kada je nadležnima pisao molbe da ažuriraju izvršenje smrtne kazne na koju je bio osuđen, najpoznatiji zatočenik niškog KPD Vuk Vučko Manojlović (59) krajem ..

alt= kompletan tekst...


Sahranjeno petoro mladih koji su poginuli u saobraćajci u Kulpinu

I kamen suzu da pusti

NOVI SAD - Seosko groblje u Kulpinu bilo je juče tesno da primi sve one koji su želeli da odaju poslednju poštu i na poslednje putovanje isprate Miroslava Kičinju (16), Rastislava Bađonskog (21), Rastislava ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange