GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 9. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Poslovnikom o radu Skupštine Srbije predviđeno da ministri dolaze u parlament na prozivku

Poslanici rešetaju ministre, al' kod kuće

Iako je propisano da se ovakvi "okršaji" održavaju bar jednom mesečno, još se nije dogodilo da neki od ministara izađe pred poslanike i da odgovara na njihova pitanja

BEOGRAD - Poslanici u Skupštini Srbije nemaju priliku da javno, u parlamentu, preslišavaju ministre o pitanjima koja ih zanimaju. Iako je Poslovnikom o radu Skupštine predviđeno da se takvi ..

alt= kompletan tekst...


Još obolelih od meningitisa

KRAGUJEVAC - U poslednja 24 časa na Infektivnu kliniku u Kragujevcu primljeno je još petoro pacijenata za koje se sumnja da su oboleli od virusnog meningitisa, saopšteno je juče iz ovdašnjeg ..

alt= kompletan tekst...


Premijer Vojislav Koštunica ozbiljno se priprema za nove izbore

Za rejting dobra i topla voda

Pravilo u našem političkom životu dosad je bilo da baš pred novo glasanje predstavnici vlade učestalo svojim prisustvom uveličavaju "nove radne pobede"

BEOGRAD - Vojislav Koštunica, premijer Srbije, u poslednje vreme baš je naveliko krenuo sa otvaranjem novih objekata, nedavno put Beograd - Vršac, pa fabriku limenki u Beogradu, onda fabriku ..

alt= kompletan tekst...


Feljton Glasa javnosti o najvećim aferama u Srbiji

 

Privatnici zarađuju na struji EPS

Izvodi iz stenografskih beleški sa 2. sednice Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti u trgovini električnom energijom i finansijsko-bankarskim poslovima povezanim sa tom trgovinom održane 9. marta 2004. godine

DRAGAN S. JOVANOVIĆ (član Anketnog odbora u ime SPS-a): Gospodine Nikoliću, vratiću se za momenat na februar koji ste maločas pomenuli. Rekli ste, ako se dobro sećam, da je u februaru 2004. godine uvezeno struje za četiri miliona evra. Da li vam je poznato da su u tom mesecu naši najveći termoenergetski ..

alt= kompletan tekst...


INTERVJU


Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring

Sudije i lekari u lancu korupcije

Stiče se utisak da su neke akcije hapšenja motivisane osvetom prema političkim neistomišljenicima. Batić nije smeo biti u policijskom pritvoru bez krivične prijave

BEOGRAD - Država nije smela da uhapsi nekog i drži ga u policijskom pritvoru, a da ne podnosi pritom krivičnu prijavu. Da je Vladan Batić nešto duže bio recimo na informativnom razgovoru ..

alt= kompletan tekst...


Pijani kamiondžija izazvao tešku nesreću kod Bačkog Petrovca

Poginulo petoro mladih u "golfu"

Aleksandar Zalfirović, vozač kamiona, u trenutku nesreće imao 2,1 promila alkohola u krvi

NOVI SAD - Petoro mladih ljudi, od 16 do 23 godine, poginulo je u noći između petka i subote, oko dva sata posle ponoći, u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Kulpin kod Bačkog ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange