GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 8. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Na Stomatološkom fakultetu troje suspendovano zbog korupcije

Profesori prodavali ispite

Dekan podneo prijave protiv jedne profesorke, laboranta i jednog asistenta. Istraga je u toku, a utvrđeno da je 17 studenata položilo ispit van procedure

BEOGRAD - Grupa profesora Stomatološkog fakulteta u Beogradu suspendovana je u ponedeljak zbog korupcije, saznaje Glas. Sa posla su udaljeni šef katedre za mikrobiologiju i imunilogiju, njen laborant ..

alt= kompletan tekst...


Svetska zdravstvena organizacija: Sada smo najbliži pandemiji ptičjeg gripa

Grip opasan za sirotinju

- Ukoliko dođe do pandemije, Srbiji je potrebno tri miliona vakcina za zaštitu ugroženih. Vlada Srbije nema plan kako bi obezbedila ovoliki broj vakcina

BEOGRAD - Iako se u planu Vlade Srbije za zaštitu stanovništva od potencijalne pandemije ptičjeg gripa navodi da je Srbiji, ukoliko se desi pandemija, potrebno tri miliona vakcina za zaštitu ..

alt= kompletan tekst...


Feljton Glasa javnosti o najvećim aferama u Srbiji

 

EPS šteti sebi a pomaže EFT

Moćna kompanija kao što je EPS stavila se u funkciju vršenja usluga regulacije i balansiranja za EFT. Tog 13. januara EFT je pokušao da obezbedi uvoz iz Bugarske tranzitom preko Srbije za Republiku Srpsku zbog ispada TE Ugljevik. Ova TE je ipak počela da radi, međutim, EFT nije bio u mogućnosti da otkaže tu isporuku iz Bugarske i ta energija je deponovana u naš sistem bez ikakve potrebe i jednog dana ćemo morati da je vraćamo EFT, rekao je Nikolić

Izvodi iz stenografskih beleški sa 2. sednice Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti u trgovini električnom energijom i finansijsko-bankarskim poslovima povezanim sa tom trgovinom ..

alt= kompletan tekst...


Sinoć u Beogradu


U Hali 14 Beogradskog sajma nastupio "The Prodigy", svetska scenska atrakcija

Posle deset godina

Uzavrela publika u Hali 14 Beogradskog sajma sinoć je dočekala britanski bend"The Prodigy". Grupe "Mistake, Mistake" i "Overdrive", domaća ..

alt= kompletan tekst...


Direktor Železnice Milanko Šarančić na rukovodeća mesta doveo bivše "iskusne" rukovodioce

Vozovi prolaze, ministri žmure

Obećanja srpskog premijera Vojislava Koštunica da će krenuti u oštru borbu protiv korupcije po svemu sudeći je "mrtvo slovo na papiru"

BEOGRAD - Obećanja srpskog premijera Vojislava Koštunica da će krenuti u oštru borbu protiv korupcije po svemu sudeći je "mrtvo slovo na papiru". Iako Glas već nekoliko dana piše o rukovodstvu ..

alt= kompletan tekst...


Vlast sprema nagradu za dosadašnjeg ministra odbrane SCG

Dinkić Daviniću namestio Njujork

- Dragišić: Postignuti su nezamislivi politički dogovori o smeni načelnika Generalštaba, pa zašto se takav dil ne bi postigao i u Davinićevom slučaju

BEOGRAD - Nepotvrđena najava imenovanja ministra odbrane SCG Prvoslava Davinića za šefa misije državne zajednice pri UN u Njujorku nikog nije posebno iznenadila, uprkos činjenici ..

alt= kompletan tekst...


SCG uskoro dobija ministra odbrane

Marović kandidovao, Stanković prihvatio

BEOGRAD - Predsednik državne zajednice Srbije i Crne Gore Svetozar Marović predložio je juče general-majora Zorana Stankovića za novog ministra odbrane. Stanković bi zvanično trebalo da bude izabran ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange