GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 3. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Tadić i Dinkić traže objašnjenje o privođenju lidera DHSS-a, MUP tvrdi da on nije govorio istinu

Batićevo hapšenje mora da se objasni

Predsednik Srbije traži od Vlade Srbije da iznese sve činjenice o slučaju i utvrdi eventualne odgovornosti nadležnih. Dinkić naglasio da je Batić "lagao o Nacionaloj štedionici" ali da ga neće tužiti zbog iznetih optužbi i uvreda

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić i ministar finansija u Vladi Srbije Mlađan Dinkić zatražili su u odvojenim izjavama da Vlada Srbije i nadležni organi objasne razloge privođenja, zadržavanja ..

alt= kompletan tekst...


Nijedan fakultet u Srbiji nije potpuno dostupan akademcima sa hendikepom

Što da studiraš kad si invalid?!

Prof. dr Dejan Popović, rektor Univerziteta u Beogradu, rekao je da država ima obavezu da finansira školovanje invalida i da se mora pronaći način kako da im se pomogne.

BEOGRAD - Iako je Zakonom o viskom obrazovanju, koji je stupio na snagu 10. septembra, propisano da pravo na studiranje imaju i osobe sa senzornim i motornim hendikepom, nijedan fakultet ..

alt= kompletan tekst...


Iskusni delioci pravde i stručni saradnici napuštaju sudove nezadovoljni uslovima rada, platama, načinom izbora, rupama u zakonodavstvu

Sudije beže u advokate

- "Virus" bekstva uglavnom pogađa muškarce krivičare, a posao sudija postaje ženska profesija
- Od 2003. godine u imenik advokata samo u Beogradu upisalo se oko četrdeset sudija

BEOGRAD - Srpsko pravosuđe kadrovski je ruinirano još početkom i sredinom devedesetih godina kada je prema nezvaničnim procenama sudove i tužilaštva napustilo između 700 i 1.300 sudija ..

alt= kompletan tekst...


Kompanija "Don kafa" obmanula akcionare "Centroproizvoda"

Maskirani kupac vlasnik fabrike

Najpoznatijeg prerađivača kafe prošle godine kroz dokapitalizaciju kupila anonimna firma, a ne "Don kafa" kako je stajalo u javnom pozivu

BEOGRAD - Gromoglasna priča od pre godinu dana da poznata firma "Don kafa" kupuje "Centroproizvod" kao njihovog strateškog partnera u oblasti prerade kafe, bila je samo maska jer je potpuno ..

alt= kompletan tekst...


Dejan Družetić (19) ubijen u čuvarskoj kućici austrijske ambasade

Smrt u ambasadi

Zbog ubistva uhapšen Zoran Bokan (19), iz Ugrinovaca. Roditeljima ubijenog Družetića rečeno da je u pitanju nesrećan slučaj

BEOGRAD - Dejan Družetić (19) iz Ugrinovaca ubijen je preksinoć oko ponoći, u ulici Kneza Sime Markovića 2, u čuvarskoj kućici kod austrijske ambasade. Na Družetića je pucao Zoran Bokan (19), takođe ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange