GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 3. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Završena međunarodna izložba pasa svih rasa

Nemački bokser najlepši

NOVI SAD - Međunarodna izložba pasa svih rasa, 28. po redu, održana je na Novosadskom sajmu. Na njoj je svoje ljubimce predstavilo 530 izlagača iz zemlje i sveta.

Najlepši od najlepših pasa je nemački bokser Zejf vd Hazemberg, vlasništvo Ljubomira Nikolića iz Šapca. Drugo mesto pripalo je kratkodlakom ptičaru Avalin Esko, čiji je vlasnik Zlatko Jojkić iz Turije, dok je trećeplasirani koker španijel Galinago Luzing Majerlihen, Duška Piljevića iz Kragujevca. Proglašeni su pobednici u devet kategorija - pasmina, a najbolje tri plasirana iz svake pasmine plasirala su se u finale za izbor šampion šampiona.

Posebnu atrakciju na Novosadskom sajmu predstavljala je juče održana pokazna vežba službenih pasa, nemački ovčar i labrador, koju su izvele Specijalne jedinice za obuku vodiča i dresuru službenih pasa Vojske SCG, vod Vojne policije iz Zrenjanina. Kroz simulirane uslove prikazano je otkrivanje i hvatanje terorističko-kriminalističke grupe, a mnogobrojni posetioci uverili su se da su službeni psi izuzetno dresirani i vrlo uspešno su uhapsili "neprijatelje".

N. Ć.


vesti po rubrikama

^vesti

Grom spalio deo krova pirga kralja Milutina
Nova mis Srbije i Crne Gore biće izabrana u utorak
Završena međunarodna izložba pasa svih rasa
Najviše novca ode na hranu
   


     


FastCounter by LinkExchange