GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 3. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Nova mis Srbije i Crne Gore biće izabrana u utorak

Zadivile Grke, na redu su Beograđani

BEOGRAD - Izbor za najlepšu devojku Srbije i Crne Gore, u organizaciji Kompanije Miss YU, biće održan sutra u Centru "Sava". Posle nekoliko krugova izbora i večernjeg spektakla koji će biti priređen u čast lepotica, jedna od 33 devojke poneće titulu mis SCG za 2005. godinu. Titulu najlepšoj predaće Jelena Pejić, aktuelna mis SCG.

Intenzivne pripreme za organizaciju izbora traju već 20 dana, a u njima učestvuju frizeri, šminkeri, kondicioni treneri, novinariÖ Kandidatkinje su tim povodom zatvorile nedelju mode u Solunu i pre nekoliko dana vratile se sa priprema u Beograd. Prema rečima Vesne Jugović, naše devojke zadivile su grčke domaćine jer su posle samo 20 dana od kako su napravile prve manekenske korake, glamuroznim stilom šetale pistom.

- Devojke su predivne, briljantne, nasmejane i otvorene. U utorak ćemo videti 33 lepotice u čijim očima izvire sjaj, koje nose energiju naše zemlje koja nas je i održala u poslednjih desetak godina - najavila je Jugovićeva.

Organizatori programa za utorak najavljuju veliki spektakl. Program u režiji Vladimira Aleksića biće priređen u duhu lika i dela najvećeg srpskog kompozitora Stevana Mokranjca. O lepoti manekenki ove godine brine generalni sponzor izbora "Venus kozmetiks", koji će, prema rečima PR-a Ane Milenković, pokušati od lepog da napravi još lepše, pa je za svaku devojku pripremljen mejkap tretman.

M. R.


vesti po rubrikama

^vesti

Grom spalio deo krova pirga kralja Milutina
Nova mis Srbije i Crne Gore biće izabrana u utorak
Završena međunarodna izložba pasa svih rasa
Najviše novca ode na hranu
   


     


FastCounter by LinkExchange