GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 2. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

INTERVJU


Vladan Batić, predsednik DHSS, dan posle izlaska iz pritvora govori za Glas

Koštunica naredio moje hapšenje

- Mene ne mogu da uplaše ni da ućutkaju. I da sam dve hiljade dana bio u zatvoru a ne dva, nastavio bih da pričam o svim nedelima i oko Nacionalne štedionice, koja je vrh ledenog brega i o njenim akcionarima, ugovorima RTS-a
- Dinkić je najveći lopov od kad postoji Srbija

Vladan Batić, predsednik DHSS-a i bivši ministar pravde, dan posle izlaska iz policijskog pritvora optužio je premijera Vojislava Koštunicu da je nalogodavac njegovog hapšenja, što ga nije iznenadilo ..

alt= kompletan tekst...


General Milun Kokanović podnosi krivične prijave

Marović, Davinić i Maraš ipak na sudu

Osim pomenute trojice, advokat generala Kokanovića tužiće i sekretara Ministarstva odbrane Milanu Rakić, šefa vojno-obaveštajnog sektora generala Aleksandra Dimitrijevića i četiri pukovnika

BEOGRAD - Predsednik SCG Svetozar Marović, ministar odbrane Prvoslav Davinić i zamenik ministra odbrane Vukašin Maraš, ipak će se naći na sudu, zbog krivične prijave koju će sutra ..

alt= kompletan tekst...


Svetski dan borbe protiv hepatitisa Ce: Ispovest pacijenta V. B. iz Beograda

Uzalud kajanje posle smrtonosne tetovaže

Iako je zvanična verovatnoća zaraze ovim smrtonosnim virusom putem tatua ispod jedan odsto, slučaj našeg sugrađanina dokaz je da se ona ipak dešava

BEOGRAD - Da je pre 12 godina, sada već tridesetogodišnji V. B. iz Beograda, znao da će ga jedan mladalački hir žestoko koštati zdravlja, a bogami i života, verovatno nikad ne bi uradio ..

alt= kompletan tekst...


Iza oštre rezolucije Evropskog parlamenta o položaju nacionalnih manjina u Vojvodini je lider Saveza vojvođanskih Mađara

Dok Kasa deluje, Koštunica trguje

- Apsolutno se slažem s tekstom rezolucije, izjavio je Kasa, dodajući da je i on jedan od izvestilaca pred Evropskim parlamentom.

BEOGRAD/NOVI SAD - Rezolucija Evropskog parlamenta, kojom se vlasti Srbije i SCG pozivaju da priznaju učestalo kršenje ljudskih prava pripadnika nacionalnih manjina u Vojvodini i kriminalnu ..

alt= kompletan tekst...


Kori Udovički, bivši guverner Narodne banke Srbije

Srbija nema sud za malverzacije

Upravni odbor Nacionalne štedionice doneo odluku o trećoj, spornoj dokapitalizaciji, dva dana pre nego što su predstavnici države ušli u organe upravljanja

BEOGRAD - Optužba gospodina Mlađana Dinkića da smo za slučaj Nacionalne štedionice krivi bivši ministar finansija Božidar Đelić i ja, kao bivši guverner, slatko me je nasmejala - kaže Kori ..

alt= kompletan tekst...


Dejvid Koperfild "ugostio" Glas uz magičnu pomoć Interneta

Ostao nevidljiv za novinare

- Bilo je momenata kada sam bukvalno gladovao sam u Njujorku i molio oca za pozajmicu od nekoliko dolara kako bih platio račun za grejanje, ali nisam odustajao.

Beograd će večeras moći da bira između domaće stvarnosti i uvozne iluzije iz mađioničarskog štapa Dejvida Koperfilda, a prema najavama koje su stigle iz štaba čuvenog maga, biće to dosada ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange