GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 2. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Uhapšen 21 "ilegalac"

PLJEVLJA - Pljevaljska policija je, u više odvojenih akcija prošlog meseca, uhapsila 21 osobu u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice, prenosi Beta. U jučerašnjem saopštenju policije navodi se da su njih 18 osoba strani državljani, a troje državljani SCG.

U Pljevljima su uhapšena četiri turska državljana. Na prilaznim putevima gradu ili u pograničnom, seoskom delu opštine, uhapšena su još četiri Kurda, devet državljana Albanije, tri državljana SCG i jedna osoba iz Bosne i Hercegovine.

Svi strani državljani rekli su policiji da su želeli da pređu u BiH odakle bi pokušali da odu u neku od zemalja zapadne Evrope, kao krajnje odredište. Policija je saopštila da se protiv 19 uhapšenih vodi prekršajni postupak, a da se protiv dvojice taksista iz Podgorice, u čijim je vozilima otkriveno šest Albanaca vodi krivični postupak.

Dodaje se da je taksistima izrečena kazna od 30 dana zatvora i da su upućeni na izdržavanje u Bijelo Polje. Po četiri državljanina Turske i Albanije kažnjeni su desetodnevnom zatvorom u Spužu, a preostalih devet je posle novčanih kazni deportovano iz zemlje.


vesti po rubrikama

^hronika

Mladić žrtva policijske torture
Poginuo vozač u kanjonu Morače
Uhapšen 21 "ilegalac"
 


     


FastCounter by LinkExchange