GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 1. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Privatni preduzetnici najavljuju blokadu saobraćaja u gradovima širom Srbije

Katanac za Dinkićeve inspektore

Država nema sluha za privatno preduzetništvo i zatvara oči pred crnim tržištem koje buja i pred nekontrolisanim uvozom robe iz inostranstva

ZAJEČAR - Privatni preduzetnici iz Zaječara, koji teći dan javno protestuju zbog "drskih kontrola" poreskih inspektora i rigoroznih kazni koje su im izrečene, uz rešenja o privremenom ..

alt= kompletan tekst...


SPS i DSS smislili još jedan manevar kako bi se izbeglo isključenje struje

Ko to Marku krade struju?!

"Voljni smo da platimo dugove porodice Milošević, ali za sada su sve uplate obustavljene jer mora da se utvrdi uzrok prekomerne potrošnje", kaže Miomir Ilić, predsednik Opštinskog odbora SPS-a

POŽAREVAC - Iako je juče bio poslednji dan do kada je Marko Milošević, sin bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, morao da isplati dug za struju od 487.992 dinara, na račun "Elektromorave" ..

alt= kompletan tekst...


Aleksandra Drecun odbacila insinuacije da je umešana u korupciju sa vođom kruševačkog klana

Nisam uljez u kabinetu

Apsolutno nemam veze s takvim insinuacijama i i ne želim da moja porodica trpi zbog nagađanja. Mene niko nije optužio niti je javno rekao da sam to ja. Nemam veze s tim. Verujem da je Popović mislio na nekog drugog - kaže Aleksandra Drecun

BEOGRAD - Ko je misteriozna osoba iz kabineta predsednika Srbije koja je umešana u korupciju sa vođom kruševačkog klana Zoranom Jotićem Jotkom? Vladimir Beba Popović ostao ..

alt= kompletan tekst...


Miloš Zbiljić (27) priznao zlostavljanje dve devojčice

Bludnik u pritvoru, komšije odahnule

Zbiljić nije ranije osuđivan. Kako Glas saznaje iz dobro obaveštenih izvora, protiv njega su podnošene krivične prijave zbog krađa

NIŠ - Istražni sudija Okružnog suda u Nišu odredio je juče pritvor do 30 dana Milošu Zbiljiću (27), osumnjičenom da je u sredu u Ulici narodnih heroja 68 seksualno zlostavljao dve petogodišnje ..

alt= kompletan tekst...


Ministar Naumov povredio kičmu

KRUŠEVAC - Ministar za energetiku u Vladi Srbije Radomir Naumov smešten je u Zdravstveni centar Kruševca zbog lakših povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo - Kruševac ..

alt= kompletan tekst...


Trener Partizana razume navijače, ali oni ne razumeju njega

Vermez ne bi da ode

- Vladimiru Vermezoviću stolica je sigurna samo do nedelje i utakmice sa Hajdukom iz Kule
- Kada bih znao da će biti bolje, istog trenutka bih se povukao, ali nemam moć da to predvidim, rekao je Vermezović

Partizan je ispao iz Evrope. Dobro, dešavalo se. Partizan je osramotio navijače i zemlju. Dobro, i to se dešavalo. Partizan je primio pet golova. Dobro, dobro, i to znamo. Izraelska Tikva je dala pet golova ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange