GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 29. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Administrativni odbor skupštine srbije odbio zahtev DS-a

Omeragić i Džudžević opet poslanici

Danas imenovanje još dvojice funkcionera, Edipa Dedejića u Ministarstvu za kapitalne investicije i Bajra Gegića u Ministarstvu prosvete i sporta. Vlada formira Savet za kapitalne investicije na čijem čelu će biti Omeragić

BEOGRAD - Administrativni odbor Skupštine Srbije odbacio je juče zahtev dvojice poslanika DS-a Dušana Petrovića i Miodraga Đidića da se poslanicima Liste za Sandžak, Esadu Džudževići ..

alt= kompletan tekst...


Zbog viših cena goriva, poskupljuju sve osnovne životne namirnice

"Odoše" cene ulja, mesa, mleka...

Ulje juče poskupelo u proseku za 15 dinara, uskoro nove cene mleka i mlečnih proizvoda imesnih prerađevina

BEOGRAD - Bez obzira na to što je porez na dodatu vrednost snižen sa 18 na osam odsto na skoro osnovne životne namirnice, zbog čega je ministar finansija Mlađan Dinkić očekivao ..

alt= kompletan tekst...


Batić: Dinkić je kreator pljačke veka

BEOGRAD - Predsednik Demohrišćanske stranke Srbije Vladan Batić ponovo je juče optužio aktuelnog ministra finansija Mlađana Dinkića da je "kreator pljačke veka zbog privatizacije ..

alt= kompletan tekst...


MMF: Penzije rastu jednom godišnje

BEOGRAD - Bord direktora Međunarodnog monetarnog fonda nije odobrio predstavnicima Vlade Srbije, koji su učestvovali na pregovorima u Vašingtonu, predloženi zakon o penziono-invalidskom ..

alt= kompletan tekst...


Funkcioneri Srbije i crne gore nisu baš oduševljeni da sa suprugama idu u državne posete

Tadić i Koštunica ne vode gospođe

- Svetozar Marović vodio Đinu u Vatikan i London, Vuk Drašković Danicu u Njujork, Zoran Šami Ofeliju u Peking, a Dragan Kojadinović Danku u Kan

Kada je ruski predsednik Vladimir Putin prvi put po inauguraciji 2000. posetio Veliku Britaniju, zvanični London prvo se zapitao zašto s njim nije doputovala Ljudmila. To što Putin nije prvo otišao ..

alt= kompletan tekst...


Opštinski sud u Zagrebu kaznio urednicu Nacionala samo opomenom

Cane dobio spor protiv Hrvata

Biznismen Stanko Subotić podneo je na desetine privatnih tužbi protiv hrvatskog nedeljnika, jer su u tekstovima objavili brojne uvrede i neistine, nazivajući ga "najvećim balkanskim kriminalcem"

BEOGRAD - Opštinski sud u Zagrebu juče je doneo još jednu presudu u korist srpskog biznismena Stanka Subotića Caneta na suđenju koje se vodilo po njegovoj privatnoj tužbi protiv hrvatskog ..

alt= kompletan tekst...


     

FastCounter by LinkExchange