GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 27. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Kinez kolima zgazio devojčicu

BEOGRAD - Trogodišnja E. A. iz Smedereva, teško je povređena juče oko 13 sati, na parkingu Kineskog tržnog centra u novobeogradskom Bloku 70, kada je na nju "folksvagen šaranom" registarskih oznaka BG- 999- 097 naleteo kineski državljanin Zong Li Tio (31).

Automobil udario dečaka

U Vojvođanskoj ulici, kod broja 70 na Bežaniji, juče oko 13 sati, oboren je pešak, devetogodišnji Danijel Vukotić. Na njega je naletelo "reno 5" registarskih oznaka BG 250- 969, kojim je upravljao Miloš Draganov (70). Detetu je pomoć ukazana u Institutu za majku i dete, a zatim je prevezen u Urgentni centar.

Kako nezvanično saznajemo, Li Tio se svojim mini-vanom kretao unazad između parkiranih automobila, a devojčica se otrgla iz ruku strine, sa kojom je bila i istrčala pred automobil. Pokušavajući da se parkira, Li Tio je tri puta kolima prešao preko tela devojčice koja je sa teškim povredama pluća i stomaka prevezena u Urgentni centar, odakle je prebačena na dečiju kliniku u Tiršovoj.

Devojčica je juče prepodne iz Smedereva sa svojom strinom automobilom "lada" došla u Kineski centar. Dok je njena strina isparkiravala kola, E. A. je izletela na ulicu u momentu kada je Kinez parkirao svoje vozilo. Kada je videla stravičan prizor, strina je počela panično da vrišti, a tek posle toga Li Tio je zaustavio svoje vozilo.

Strina devojčice bila je potpuno šokirana posle incidenta.
- Dete se odjednom otrglo od mene i potrčalo. Onda je na nju naleteo ovaj automobil. Ja sam mu vikala: "Stani, stani! Pregazi dete!", ali on nije stao - pričala je policajcima vidno uznemirena strina nesrećne devojčice. Strina je jedini očevidac nesreće i u trenutku dok je davala izjavu nije znala u kakvom se stanju E. A. nalazi.

Nedeljko Čolić


vesti po rubrikama

^hronika

Navijači glasno bodrili sadiste
Poginula četiri putnika
Kamion pregazio devojku
Isekao bratanca zbog maltretiranja
Tužiočeva žena "nema komentar"
Ubio ženu, ubeđen da ima ljubavnika
Kinez kolima zgazio devojčicu
 


     


FastCounter by LinkExchange