GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 27. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Šesnaestogodišnja Jelena Majetić poginula u Surčinu

Kamion pregazio devojku

Devojčica je pala sa motora-skutera a prikolica kamiona-sandučara prešla joj je preko tela. Vozač kamiona nije se zaustavio na licu mesta

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći u Surčinu, juče oko 10.30 sati, život je izgubila šesnaestogodišnja Jelena Majetić. Dok je vozila svoj motocikl-skuter, nju je udario kamion-šleper, koji se tom prilikom nije zaustavio na licu mesta. Devojčica je na licu mesta ostala mrtva, jer je točak prikolice prešao preko njenih grudi i glave. Nesreća se dogodila u Vojvođanskoj ulici kod broja 150, nekoliko stotina metara od centra Surčina.

Postoje dve verzije ove tragedije. Prema prvoj, devojčica je u vožnji zakačila šljunak pored puta i pala na ulicu. Kamion, koji je u tom momentu prolazio pored nje, zadnjim točkovima prikolice prešao joj je preko glave. Drugi tvrde da je vozač kamiona ipak zakačio devojčicu i oborio je na ulicu, a zatim je pregazio zadnjim točkovima. Očevici tvrde da vozač, najverovatnije, nije primetio da je oborio devojčicu, pa se zbog toga nije ni zaustavljao. Prema rečima svedoka teretno vozilo ima crvenu kabinu i plavu prikolicu, a na zadnjem delu vozila nisu bile istaknute registarske oznake.

Jelenini roditelji kroz plač su nam opisali poslednji susret sa ćerkom.
- Bila je u centru kod zubara. Tu smo se sreli, sela mi je na krilo i pokazala opravljeni zub. Posle toga morao sam kući, a ona je ostala da obavi još neke poslove. Kasnije, pošto sam radio oko kuće, začuo sam dreku i viku. Nisam mogao da verujem da mi se to dešava - ispričao nam je s nevericom otac preminule devojčice.

Uplakana majka pokazala nam je Jeleninu fotografiju sa naslovne stranice jednog časopisa.
- Evo pogledajte! To je moja devojčica - rekla je još više prasnula u plač. Jelena je bila učenik drugog razreda Pravno-birotehničke škole u Zemunu.

E. B.


vesti po rubrikama

^hronika

Navijači glasno bodrili sadiste
Poginula četiri putnika
Kamion pregazio devojku
Isekao bratanca zbog maltretiranja
Tužiočeva žena "nema komentar"
Ubio ženu, ubeđen da ima ljubavnika
Kinez kolima zgazio devojčicu
 


     


FastCounter by LinkExchange