GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 26. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Posle fudbalera i grčki košarkaši prvaci Starog kontinenta

Sirtaki na krovu Evrope

Dirk Novicki nije bio naročito šuterski raspoložen, što je značilo da su ostali članovi nemačkog nacionalnog tima morali da se drže zajedno kako znaju i umeju, a kako to Grci rade mnogo ..

alt= kompletan tekst...


Premijer Srbije sve više izložen pritiscima koalicionih partnera i partija nacionalnih manjina

Kasa ucenjuje Koštunicu

Lider SVM će pred Evropskim parlamentom tražiti autonomiju u pokrajini kao u Južnom Tirolu i Kataloniji. Protiv Kase su podnete i neke krivične prijave a on je iskoristio politički uticaj za lično bogaćenje, kažu njegove bivše stranačke kolege

SUBOTICA - Jožef Kasa, lider SVM, putuje krajem oktobra u Brisel, gde će govoriti pred Komisijom za nacionalne manjine Evropskog parlamenta o napadima na vojvođanske ..

alt= kompletan tekst...


Intervju


Profesor dr Volfgang Rorbah, slavista, ekonomista, istoričar i srpski zet

Od pacovske zabune do uglednih Bečlija

- Austrija je zemlja sa najviše investicija u SCG. U Beču živi 150.000 Srba, a u Austriji više od 300.000. Ima čak 45.000 mešovitih brakova.

BEOGRAD - Doktor slavistike, predavač ekonomike zdravstva na medicinskim fakultetima u Beču i Salcburgu i stručnjak za zdravstveno osiguranje, generalni opunomoćenik i rukovodilac ..

alt= kompletan tekst...


Otpor razotkriva malverzacije u požarevačkom pravosuđu

Sudije podmićivane stanovima i nameštajem

Lokalni biznismeni "kupovali" sudije i tužioce, a umesto njih kažnjen samo sudski izvršitelj zbog mita od 200 evra. U požarevačkom sudu nestalo preko 1.000 predmeta

POŽAREVAC - Požarevački narodni pokret Otpor pridružiće se akciji Vlade Srbije za borbu protiv korupcije, time što će svoja saznanja o malverzacijama u požarevačkom pravosuđu i policiji ..

alt= kompletan tekst...


Za danas zakazana zaduženja kojih će možda biti u budućnosti

Dinkićev tim za uništenje firmi

U Poreskoj upravi formiran je tim koji fabrikuje nezakonita rešenja za ekonomsko -finansijsko uništenje Radisava Rodića, a sve po nalogu ministra Mlađana Dinkića

BEOGRAD - Izmišljanje poreskih obaveza i fabrikovanje napada na Radisava Rodića, pokretača Glasa javnosti i Kurira, kao da nema kraja - za danas u 8.30 sati zakazana je nova ..

alt= kompletan tekst...     

FastCounter by LinkExchange