GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 23. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

GLAS SAZNAJE


Priprema se kompromitujući materijal protiv zasad jedinog kandidata za ministra odbrane

Moćni lobi "pakuje" generalu Stankoviću

Od momenta pominjanja bivšeg načelnika VMA kao kandidata za prvog čoveka Vojske, pojedinci panično rade na tome da spreče tu mogućnost

BEOGRAD - Protiv generala Zorana Stankovića priprema se obiman kompromitujući materijal s ciljem da ga potpuno eliminiše iz priča o mogućem kandidatu za ministra odbrane ..

alt= kompletan tekst...


Danas počinje saslušanje povodom afere s nabavkom vojne opreme

Davinić na klupi za svedoke

Zamenik vojnog tužioca Zoran Đošić predložio da i ministar odbrane u ostavci kaže šta zna o sklapanju štetnog ugovora s firmom Mileta Dragića

BEOGRAD - Ministar odbrane u ostavci Prvoslav Davinić biće saslušan uskoro kao svedok u istrazi koja se vodi o nezakonitoj nabavci vojne opreme od firme "Proizvodnja Mile Dragić" ..

alt= kompletan tekst...


Ministar policije Dragan Jočić demantuje Florans Artman

Nismo obećali Mladića do 5. oktobra

BEOGRAD - Srpske vlasti nisu obećale da će haški optuženik Ratko Mladić do 5. oktobra biti uhapšen i izručen Tribunalu, tvrdi ministar unutrašnjih poslova Srbije Dragan Jočić. Karla ..

alt= kompletan tekst...


Poternica za Nenadom Ćosićem, sinom bivšeg komandanta Garde

Optužen svedok iz Topčidera

Prema optužnici, Ćosić je sa Radetom Krstićem i jednim nepoznatim mladićem, upao u stan Branka Živojinovića, vlasnika menjačnice u Beogradu, i oteo mu 300 evra i nakit

BEOGRAD - Okružno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Nenada Ćosića, sina bivšeg komandanta Gardijske brigade Radomira Ćosića i svedoka u "aferi Topčider" zbog ..

alt= kompletan tekst...


Dragomir Sibinović (50) svirepo ubio bivšu suprugu Desanku (49)

Zaklao ženu, pa zvao policiju

ZAJEČAR - Dragomir Sibinović (50) zaklao je bivšu ženu Desanku Sibinović (49), devojačko Radenković, a zatim se prijavio policiji, saopštilo je juče Okružno tužilaštvo ..

alt= kompletan tekst...


Grobari na Bozmanu susreću se sa čudnim zahtevima prevarenih žena, udovica...

Nevernika htela živog da "sarani"

Grobari Saša, Žarko, Miladin, Goran... kažu da dolaze i one što bajaju, bacaju čini, traže nokte, kosu, pa čak i lobanju, ako može, od mrtvaca

Pre nekog vremena, grobarima na Bozmanu došla žena i donela muževljevu košulju. Pita mogu li u grob, koji su taman kopali za drugog, tek umrlog, da je stave. Muž joj se švaleriso, pa da ga stigne ..

alt= kompletan tekst...     

FastCounter by LinkExchange