GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 22. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata

Opelo za košarku

Znam da sam otprilike jedini od igrača koji vam se javio na telefon. Nikada nisam bežao od odgovornosti, nikada nisam gasio telefon posle poraza i u teškim trenucima, pa to neću ni sada da uradim

Bez obzira što to svakako jeste, kako po igri tako i po zalaganju, Igora Rakočevića ipak nećemo pamtiti kao jednu od retkih svetlih tačaka na za nas mračnom Evropskom prvenstvu ..

alt= kompletan tekst...


Rukovodstvo PTT Srbija najavilo da će ispitati "slučaj neodgovarajućih uniformi iz Kine"

Pantalone na veštačenju

- Za nabavku vrednu blizu 9,5 miliona dinara neki tvrde da je odgovorna firma koja je pobedila na sumnjivom tenderu, dok drugi upiru prstom u poštare da su se ugojili pa su im zato pantalone plitke, a leđa gola

BEOGRAD - Za skandaloznu kupovinu deset hiljada pantalona koje su stigle iz Kine i čija veličina ne odgovara našim poštarima u PTT Srbija sada, posle pisanja Glasa, najavljuju ..

alt= kompletan tekst...


Tišma: Dragić mi pretio smrću

ZRENJANIN - Bivši direktor sektora za istraživanje i razvoj u zrenjaninskom preduzeću "Proizvodnja Mile Dragić" Stanko Tišma izjavio je juče za Glas da mu je zbog oglašavanja u javnosti povodom ..

alt= kompletan tekst...


Usklađivanje penzija dva puta godišnje

Zakon će "pasti" ako vlada ne prihvati zahtev SPS-a da penzije ne smeju biti manje od 60 odsto prosečnih plata

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Slobodan Lalović izjavio je da je Vlada Srbije prihvatila amandman na predložene izmene Zakona o penzijskom i invalidskom ..

alt= kompletan tekst...


Posle 35 godina, otkazana sva okružna i republička školska sportska takmičenja

Budi šampion, al' nek ti tata plati!

Članarina za učenike u sportskim klubovima u Beogradu je od 3.000 dinara pa naviše, oprema se obično plaća u evrima, a pripreme koštaju oko 20.000 dinara

BEOGRAD - "Dobrodošli u zemlju šampiona" slogan je Evropskog prvenstva u košarci koje se ovih dana održava u našoj zemlji, međutim, Srbija ove godine neće dobiti svoje šampione ..

alt= kompletan tekst...


Milan Vukasović, vlasnik spoljnotrgovinske firme "MV ekskluziv"

Uvozim slona iz Kenije

U stanju sam da bogatima nabavim sve što žele iz sveta - kaže vlasnik firme

BEOGRAD - Za malobrojne Srbe sa dubljim džepom, u Beogradu je nedavno otvarena uvozno-izvozna firma preko koje će moći da naruče helikopter, omanji avion, jahtu, najnoviji džip "hamer" ili možda ..

alt= kompletan tekst...     

FastCounter by LinkExchange