GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 22. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Paraćin slavi 630. rođendan

PARAĆIN - Povodom obeležavanja 630 godina postojanja Paraćina, koji se u pisanim dokumentima prvi put pominje kao Parakin, od četvrtka, 22. septembra, do 30. septembra planirane su brojne manifestacije. Na sam Dan opštine, 27. septembra, na svečanoj sednici Skupštine opštine biće saopšteni ovogodišnji dobitnici priznanja za postignute rezultate u raznim oblastima.

Diplomu opštine Paraćin dobiće Aeroklub "Naša krila", povodom 70 godina postojanja i za postignute rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima u padobranstvu i motornom letenju, Ekonomsko-trgovinska škola biće nagrađena povodom pola veka postojanja i uspešnog rada, Foto-kino klub za rezultate na domaćim i stranim izložbama, dok će Odred izviđača i planinki "Branko Krsmanović" dobiti diplomu za postignute rezultate na okupljanju, obučavanju i vaspitanju mladih.

Ujedinjeni granski sindikat "Nezavisnost" JKP "Paraćin" dobiće zahvalnicu koja će pripasti i Miljanu Miljkoviću, zastavniku, Nenadu Miladinoviću, vodniku prve klase, Nenadu Šošiću, mlađem vodniku prve klase, koji su postigli zapažene rezultate u suzbijanju krijumčarenja opojnih droga i narkotičkih sredstava.

Z. Gligorijević


vesti po rubrikama

^Srbija

Klizište lomi kuće
Sindikalci "Elektrosrbije" protestovali u Kraljevu
Lekcija u Skupštini
Jovan Čolić nije stigao na cilj
Niš pun zaostalog eksploziva
Donacijama do stanova
Urbanisti iselili Dom kulture
Paraćin slavi 630. rođendan
Venčački kamenoresci udahnjuju dušu mermeru
   
 


     


FastCounter by LinkExchange